Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı Damat


asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

said:
Mandooo, 12 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
izlemedim hatta ilk defa duydum...sitcom mu??

sitcom değil. Gaziantepli bir kızın Bodrum da bir Yunan ile tanışıp aşık olması ile başlayan maceraları. Yunan adam da buna aşık oluyor Gaziantepe geliyor falan falan... Bence güzel bir yapım seyretmenizi tavsiye ederim...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen komedi dizisi değil ki bu. Hatta ilk 2 bölümü sırf dramdı. Ben hepsini izledim kaçırmadım. Oyunculuk cidden çok güzel. Kahraman (baklavacı baba nazlının babası) oynayan oyuncunun adını unuttum (utanarak söylüyorum :utaniem:) çok güzel oynuyor. Hasta oldum diziye o yüzden. Hele 1. veya 2. bölümde bir sinirlenme sahnesi vardı allah dedim resmen. İzlerken resmen acayip zevk aldım :) Bide nazlının dönüş sahnesinde ki sahneyi de çok güzel oynadılar.

Bu haftaki bölümde dedenin yunanlara karşı söylediği laflar süperdi. Bide ondan önce kız yunanistana kaçınca gaza gelmişti. Harbe gidiyoz haayyydin diye :) Oyuncular cidden çok iyi.
Dizinin en güzel yanı. Yemek sahneleri. Beni benden alıyo. hatta ilk bölüm yayınlandığında. reklam kuşağı girdi babamla ben dayanamadık baklava almaya gittim koşarak :) Çok güzel yapıyolar ya. Diğer hafta da önceden almış da gelmiş babam baklavayı öyle seyrettik :) Hele geçen bölümde sofra kurmuşlar gene allahım o ne güzellik öyle :)

// eklemeden edemem :) Son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden biri. Kesinlikle izleyin bi kere :) Oyuncular cidden çok hoşuma gitti herkese rolu çok güzel oturmuş cuk diye :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 13 Aralık 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence guzel yani hayat bılgısı yerıne bunu ızledım guzeldı
nehir erdogan ın masum deli kız rolu cok ıyı olmus zuppe yunanda ole ama asıl olay zekı alasya ıle kızın babası bıtırıyor bıde carlıde afakan ı oynıyan adamda var iyi kadro yanı
dedenın kızın vızesı yok dıye yunanısta tutuyorlar olatyına yunan anadoluyu ısgal ederken kımden vıze almışlar pasaportlamı gırdıler ızmıre demesı koparttı benı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta dizi falan izlemem ki bunu da izlemiycem ama gecen ik bolumunu izledim rastgele de 2. bolumunu de izledim tamamen değil ama iki bolumu de 10 15 dk seyrettım filden tek cıkarttıgım şey oyunculuk kalitesi müthiş gibime geldi ama izleyen izler ben izlemiycem[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ExhaulteD, 14 Aralık 2004 15:20 tarihinde demiş ki:
bence damat rolu gibi basrole yakin hatta basrolu bu kadar uyduruk birine vermeleri hos olmamis
ben kargonun solisti oynuyacak diye biliodum ama degismis

düzgün bir kişiye verilse hakkaten saygı uyandırabilirdi ben de ama popstar gibi şeylerle muhattap olmuş kişi görüncec direkt olarak içimde tiksinti hissediyorum.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Önyargılı olduğunuzu düşünüyorum...

Pek az TV izlerim ama bu diziyi 2 kere yakaladım. Bence damat'ın (ismini de kimse bilmiyor ne kötü) oyunculuğu çok sade ve başarılı. Ekranda o kadar çok KÖTÜ oyunculuk gördük ki, buna kötü demek haksızlık olur bence.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...