Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 http://hyundaiaritma.com.tr/urun/hun-200-su-aritma-cihazi/ şundan gelip kurdular 1 ay beleş. Şimdi çok tatlı geliyo su, çok yumuşak felan çok sevdimde. bi puştluk olmasın? var mı deneyen alan seven sevmeyen kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bunlarin filtrelerinden gecirecekler..arti bakim onarim vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Aynen hehe + Tam oranı bilmiyorum ama 1 litre temiz su için mesela sallıyorum 5 litre suyu heba ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 satın almazsan önümüzdeki 10 yıl her ay arayacaklar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 4 filtresi var 2 filtre 6 ayda bir değişio 50tl 1 filtre 1 yılda bir oda 50tl 1 filtre 2 senede bir o 150tl onun dışında su tüketimi artıyor herhalde? Ya parası çok şey değil, ilk alış parası yüksek sadece. Onun dışında içilen su gerçekten iyi su mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 UV filtre niye koymamışalr acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Masticore said: 1 litre temiz su için mesela sallıyorum 5 litre suyu heba ediyor. o sey olani abi..reverse osmozlu olanlari..o tiplerde de onden 6 li mi ne filtre var o filtreden ciktiktan sonra rev osm a giriyor sonra saf su olarak cikiyor..saf su olmadan onceki versiyonunda kullaniyorum guzel tadi tuzu bayagi yumusak vs vs.. @suark bizim oluculer bunun membran takimlarini vs cinden topluca getirtip daha ucuza mal ediyorlar..sonucta sana satan da oradan alip getirtiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Brita pitcher alın. Gerçekten çok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bilmeidğimden soruyroum. britada normal musluk suyu kullanjılıyor di mi bana pek temizlenir giib gelmiyor ya istanbulun suyu duş alırken ağzımı kapatıyorum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Evet abi. Bir tane filtresi 3-4ay goturuyor. Reviewlari var, nerelerdeki sulari temizliyor bi bilsen =)) Su masrafı iki uc kisilik ailelerde fena can yakiyor uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 oha bakayım şuna ya. su parasını çok umursamıyordum hele tembellikten getirden söylediğim için 11.5TL giriyor. ağır oldu. içme suyundan ziyade, yeni aldığım soğuk buhar temizleycisi mi ne hala ismini bilmiyroum ondan var çocuk rahat uyusun diye. her gün 5lt su alıyor. onun için kullanırım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 bende alıcam o buhar makınasından en ucuzunu alayım dıorm nasolsa basıt bı surec :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Jeeztro said: bilmeidğimden soruyroum. britada normal musluk suyu kullanjılıyor di mi bana pek temizlenir giib gelmiyor ya istanbulun suyu duş alırken ağzımı kapatıyorum fasdben de istanbula arkadasimin yanına gittigimde o ikilemde kalıyorum duşta ağzımı kapıyom istanbulda q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar