fenn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 https://www.etstur.com/Long-Beach-Resort-Hotel-Spa-Deluxe?gclid=EAIaIQobChMInfr93OqR2AIVzZztCh1MEgQqEAAYAyAAEgJZkvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.etstur.com/Granada-Luxury-Belek Şu 2 otel arasında kararsız kaldım. Açıkcası bu konularda çok bilgim yok. 2 çocukla 6ve 2 yaş hangisi iyi olur. Üstteki lunapark ücretsiz ve deniz kıyısı diye öne çıkıyor alttaki ise lunapark ücretli, denize kıyısı olmayıp yarım saat aralıklarla shuttle hizmeti var fakat puan olarak 9.4 le öne çıkıyor. ( diğeri 8,3) Fiyatlar aynı neredeyse. En son yazı tura atacağım ama bi sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bu dediğin değil ama granda okurcalarda kalmıştım 5-6 sene önce, 10 numara oteldi. tabi yeni açılmıştı ilk veya ikinci sezonu. sonradan bozduysa bilmem. tabi senin gösterdiğinin denize kıyısı olmaması kötüymüş baya. shuttle rezillik sonuçta çoluk çocukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 granada da kalmıştık ama bu senin paylaştığın yeni açılan olabilir. Biz çok memnun kalmıştık. Diğerine bir şey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Çocukla tatilde en önemli şey kum plaj ve denizin hızla derinlesmemesi. Bu ikisini hangisi sagliyor öğrenmeye çalışsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 alttaki oteli aldım. İşin ilginç tarafı bugün zam koymuş ets 1000 tl civarı hemen alelacele gidip otelin kendi sitesinden aldım ve ben aldıktan sonra onlarda zam koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 otelde kalan iliktir. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 selam @di naber? https://i.imgur.com/O3DHIA5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 di oyle seyler yapmaz zinhar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ahh biraz geç gördüm heralde. Cornelia De Luxe'de çalışıyorum. Kaç paraya aldın, hangi tarihler yaz bana yarın fiyat göndereyim sana, beleş pati upgradei de ayarlarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi cornelia deluxe ile adamın aradığı konsept hiç tutmuyor ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Chris_Metcalf said: Ahh biraz geç gördüm heralde. Cornelia De Luxe'de çalışıyorum. Kaç paraya aldın, hangi tarihler yaz bana yarın fiyat göndereyim sana, beleş pati upgradei de ayarlarız :) Benim kriterler eksik kalıyor. Otel cidden güzel , bayıldım. İlgilendiğin için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 dogadanpc said: otelde kalan iliktir. net. 1 hafta sonra mail at banim doldu, acin plz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar