Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dumur Oldum...(bkz:Dumur olmak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi adamlar salak diil
bisürü yararlı şey buluyorlar
ve bu şeyleri süper fiyatlara satıyorlar bazı salak insanlar gibi ürettikleri fiyatın 3 katına satmıyorlar (ee okadar nüfus bizdede olsa sürümden kazanırdı herkez:) )
ayrıca obez diiller deli gibi yemek tüketmiyorlar
birde dünyada amerikada kişi başına tüketilen benzin ve enerji miktarı bi varile konsa 2 adam boyunu aştığı halde japonların falam tükettiği benzin miktarı kişi başı 1 teneke falan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.

[Bu mesaj Chemical tarafından 10 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
chem gene günün en bilimsel açıklamasını yaptın valla tebrik ediyorum seni[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
bunları sinirlendirmek istiyosan çinliye japonmusun dicen ve japonları övücü sözler sölicen japonsa tam tersi çıldırıyolar valla[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
aheahea sinirlenince katana çekiyolar.

O diilde geçengün babamla karfurdaki great honkkong mudur oradan yemek alıcaz (daha önce gittim 5-6 defa. çok güzel tatlı ekşi tavukları. ekşide diil tatlı tatlı otyşş canım çekti lan böyle sulu sulu!)
İşte babam öyle karıştırdıki 1 menü 1 hede 2 hödö falan şeklinde karşımızda japonmudur çinmidir bi adam var
adamda hiç tepki yok
sakince dinliyo anladığını tekrarlıyo.
ben bile dayanamamıştım yani baba adam gibi baştan söyle kafa karıştırıyorsun diye:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.

[Bu mesaj Chemical tarafından 12 Şubat 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lanet olsun yanlış duraa gitmiş salak

onlar şifreli konuşmaydı, konuşmadan soora elindeki çantayı bana vermesi gerekiodu.

o keklik mi die sorunca kutup ayıları kış uykusundan hiç uyanmazlar diicektin..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
bizim yurtta da bi japon var. ismi hideyoshi. Bu manyak hergun saat 9'da uyuyo. gece 3'de kalkıp yoga yapıo. Odasında da buda heykeli var :) Bi gun bunu aldık. Muhabbet edioz tarzanca. Dedik gel şarkı dinleyelim. Açtık İbrahim Tatlıses'i, bir oynuyor, dillere destan. Çok şirin adamlar bunlar ya.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
  • Yeni Oluştur...