Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 keklik değilde keklikpınarı olmasın o semt =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abi adamlar salak diil bisürü yararlı şey buluyorlar ve bu şeyleri süper fiyatlara satıyorlar bazı salak insanlar gibi ürettikleri fiyatın 3 katına satmıyorlar (ee okadar nüfus bizdede olsa sürümden kazanırdı herkez:) ) ayrıca obez diiller deli gibi yemek tüketmiyorlar birde dünyada amerikada kişi başına tüketilen benzin ve enerji miktarı bi varile konsa 2 adam boyunu aştığı halde japonların falam tükettiği benzin miktarı kişi başı 1 teneke falan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 10 Şubat 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 saolasın chemical, biz de adamları salak sanıoduk ,iyi oldu böle anlattığın..)) (bkz: kel alaka )
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 chem gene günün en bilimsel açıklamasını yaptın valla tebrik ediyorum seni[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 çinli usulu ustaya orda japon usulu terlik fırlatma yapsaydın :-P[signature][hline]Beş Hececiler
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bunları sinirlendirmek istiyosan çinliye japonmusun dicen ve japonları övücü sözler sölicen japonsa tam tersi çıldırıyolar valla[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hiçbir türlü sinirlenmez bunlar bi japonun veya çinlinin hiç sinirlendiğini görmedim sinirlerini aldırmış bunlar.[signature][hline]jan d.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aheahea sinirlenince katana çekiyolar. O diilde geçengün babamla karfurdaki great honkkong mudur oradan yemek alıcaz (daha önce gittim 5-6 defa. çok güzel tatlı ekşi tavukları. ekşide diil tatlı tatlı otyşş canım çekti lan böyle sulu sulu!) İşte babam öyle karıştırdıki 1 menü 1 hede 2 hödö falan şeklinde karşımızda japonmudur çinmidir bi adam var adamda hiç tepki yok sakince dinliyo anladığını tekrarlıyo. ben bile dayanamamıştım yani baba adam gibi baştan söyle kafa karıştırıyorsun diye:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. [Bu mesaj Chemical tarafından 12 Şubat 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şirin varlıklar.[signature][hline]jan d.
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Head, 10 Şubat 2005 19:55 tarihinde demiş ki: seesgericarmacıkarıpara LOL[signature][hline]
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Usta süpermiş :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lanet olsun yanlış duraa gitmiş salak onlar şifreli konuşmaydı, konuşmadan soora elindeki çantayı bana vermesi gerekiodu. o keklik mi die sorunca kutup ayıları kış uykusundan hiç uyanmazlar diicektin..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bizim yurtta da bi japon var. ismi hideyoshi. Bu manyak hergun saat 9'da uyuyo. gece 3'de kalkıp yoga yapıo. Odasında da buda heykeli var :) Bi gun bunu aldık. Muhabbet edioz tarzanca. Dedik gel şarkı dinleyelim. Açtık İbrahim Tatlıses'i, bir oynuyor, dillere destan. Çok şirin adamlar bunlar ya.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dumur olunmaz dumur doğulur... çin atasözü[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 uzun senelerden beri türkiyedelerdir belki ve artık kaynaşmışlardır =)
Öne çıkan mesajlar