Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnomelar!

TOSA

Öne çıkan mesajlar

Gnomelere hastayım aşırı şirinler gülüşlerinden tut emotelerine kadar oyuna büyük bi artı kattıklarını düşünüyorum yalnız nefret ettiğim şey teknolojileri ben human warlock oynuyorum ve deli bi rare hat buldum adını tam hatırlamıyorum ama electricity bilmemne gnome vs tarzı bişiydi yani hatta bulduğumda parende falan attım ama kullandıgım anda yıkıldım kafamın ön kısmında durmadan dönen bir minyatür uydu anten benzeri bir şeyle azerothda gezmek bana aşırı ters geldi espiri dil ciddi ciddi uzaylı gibi hissettim kendimi (sağolsunlar usalılarda baya destekledi kendimi böle hissetmem için)soulbond atsam atamıyorum satsam satamıyorum lan vendora sat madem sevmedin diycekseniz özellikleri süper sonuçta bu hat le birlikte gnomelerin teknolojisine aşırı bi antipati duymaya başladım oyundaki ırklar arası denge artı atmosfer kusursuz ama blizzin gnome tekneolojisi saçmalıgına anlam veremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

gnome'lerle Dwarflar arasında bi çekememezlilik , rekabet görüyorum bu sıralar fazla gözüme çarpmaya başladı bu tür olaylar.Aralarındaki sorunu henüz çözemedim ikiside minik diye midir nedir :) ( hayırr biz daha minikisss falan diyemi tartısıyor bunlar )

örneğin : Dwarflarda Anti Gnome topluluğu diye bir guild var

gnomlarda buna cevap olarak Anti Dwarf toplulugu kurmuşlar

bazen grouplardada rastlıyorum gnome varsa girmem olaylarına falan anlamadım.. gitti :)

hayır olur inşallah bu işin sonuda çünkü ben bir ally olarak hepsini seviyorum :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ermynorac, 07 Şubat 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
çünkü o kadar büyük, o kadar korkutucu karkaterlerinin parmak kadar sevimli bir karkater tarafından 2-3 vuruşta öldürülmesi baya bir koyyor.

katılıyorum.
hadi dwarf diyelim, adamlar her yerde güçleri ve dayanıklıklarıyla tanınıyor.
minatour warriorla böyle bir dwarfa yenilsem saygı duyarım elinden öperim.
ama minatör'ün yanında parmak kadar bıdıkın afta tafra yapması çok koyuyor adama.
normalde başlangıç hpsi ve her level aldığı hpsi 1/4 azaltırsa aslında vuruş damage'i de 1/4 azaltılsa (küçücük velette ne str olsun ki o kadar?) daha gerçekçi olacağını düşünüyorum :-P

böylece warrior gnomedan çok mage gnome görücez.. Bir gnome'un büyüleriyle ölmeyi tercih ederim :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Gnome dediğin aşırı zeki alet edevat üretmeye meraklı ırklardır.
Sen gnome warior. rogue felan yaparsan olmaz.

Dwarf ise Sadece baltasına güvenir.İmanlıdır. O yüzden Paladin, Warior, Priest gibi class lar bunlara yakışır. Dwarfdan başka bişi olmaz. Yani ağzına bandana takmış elinde iki dagger olup birde üstüne görünmez olan Dworf beni bil başında şekilden şekile sokuyor doğrusu :D

Tauren Tauren Tauren. Ben bir Tauren fan olarak Betada bütün beklentilerim suya düştü. Çünkü Bu adamada anca Hunter, Warior,shaman yakışır. Tamam bunları yapmışlar ama nasıl yapmışlar. Bence Tauren ırkından bir Wariorun bu kadar ezik olmaması lazım. (ayrıntıya girmiyim gene konu wariora kaymasın)

Yani sonuç Irklara saçma class seçimleri sunulmuş. Değiştrilmeli :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

Dwarf paladin olması da ilginç ama warcraft dünyasında var o zaman tamam da...
Gnome warrior olabilecek bir class değildir bence onu kaldırıp onun yerine başka bir classta olabilir. Gnome hunter olsun warriordan iyidir en azından tüfeğini kendi falan yapar.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Alın bizim Malibu =)
Tatlı değil mi şimdi allaşkına =)

[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pagan_Angel, 07 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
Gnomelere hastayım aşırı şirinler gülüşlerinden tut emotelerine kadar oyuna büyük bi artı kattıklarını düşünüyorum yalnız nefret ettiğim şey teknolojileri ben human warlock oynuyorum ve deli bi rare hat buldum adını tam hatırlamıyorum ama electricity bilmemne gnome vs tarzı bişiydi yani hatta bulduğumda parende falan attım ama kullandıgım anda yıkıldım kafamın ön kısmında durmadan dönen bir minyatür uydu anten benzeri bir şeyle azerothda gezmek bana aşırı ters geldi espiri dil ciddi ciddi uzaylı gibi hissettim kendimi (sağolsunlar usalılarda baya destekledi kendimi böle hissetmem için)soulbond atsam atamıyorum satsam satamıyorum lan vendora sat madem sevmedin diycekseniz özellikleri süper sonuçta bu hat le birlikte gnomelerin teknolojisine aşırı bi antipati duymaya başladım oyundaki ırklar arası denge artı atmosfer kusursuz ama blizzin gnome tekneolojisi saçmalıgına anlam veremiyorum

Ya zaten tiplerini geç o teknolojileri beni mahvetmeye yetiyo...
varlıkları yetmıyomus gıbı bıde robottu metroydu(subway) carttı curttu , bir sürü oyuna yakısmayacak sacmalıklar konmus!
ya bu kadar GÜZEL BİR OYUNU , YILLAR SONRA HATTA OYUN TARIHINDE BOYLE HARIKA BIR OYUN YARATTIKTAN SONRA, boyle bır hatayı nasıl yapar dev bır fırma !?
Koy half elfi, koy half orcu, bin kat daha hayırlı bı ıs yaparsın

Ayrıca dwarf olayına gelınce solıyecegım hıc bı soz yok onlara!
bence bu oyunda kesınlıkle dwarflar olmalı !
onların olmaması zaten oyunu cok cekılmez kılardı
renk katmıs oyuna orta dunya acısından dusunursek

son olarak şu yukardaki screen shottaki Kücük Gnomme hanım efendisi!
allahım ya öyle bi hanım allah askına umarım beni kesmez bi gün!

Ya için için kahrolurum...
yada oglum sen bu işi bilmiyon der, depresyona girerim....
Sosyal ağlarda paylaş

Sen D&D online oyna, veya Warcraft dünyası hakkında daha fazla bilgi edin.

Warcraft ta hem büyü hem teknoloji vardır.

Subway de haliyle gayet doğal oluyor.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 07 Şubat 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
Sen D&D online oyna, veya Warcraft dünyası hakkında daha fazla bilgi edin.

Warcraft ta hem büyü hem teknoloji vardır.

Subway de haliyle gayet doğal oluyor.

yo ben D&D oynamak ıstemıyorum ayrıca onun ne oldugunuda bılmıyorum!

Warcraft oynamazsam zaten kesınlıkle ultıma onlıne oynarım!
Ama şu bi gercekkı warcraftın özünde bir gnom bulunmuyor!
sonradan laf olsun dıye yaratılmıs bı ırk!

ve alliance (elf ,sonra human )olarak basladıgım wow hayatıma, suanda Horde(orc) olarak devam etmekteyım !

sırf Stormwind sehrındekı subwayı ve çöldeki Japon icadı robotları gördükten sonra.... heh

[Bu mesaj TOSA tarafından 07 Şubat 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TOSA, 07 Şubat 2005 22:00 tarihinde demiş ki:

half-elf half-orc ne alaka yahu
warcraft oynuyorsun D&D değil.
hadi 1-2 half-elf çıktı diyelim de, half-orc imkansız ötesi bişi.
insanlarla orclar tamamen zıt, ve düşmanlar.
bu ikisinden doğacak çocuklarla bir tam ırk yaratmak ne akla hizmet olur merak ediyorum.
gnomeların taurenleri dövüşte yenmesinden daha saçma birşey, warcraft evreninde half-orc veya half-elflerden tam bir ırk yaratmak olacaktır.

ayrıca hadi gnomelar oyuna teknoloji getirdi, goblinleri niye kullanamıyoruz? goblinler warcraft dünyasında gnomelardan daha çok yer edinmiştir, ve orclara yardım etmiştir. humanların gnome teknolojisini kullanması gibi biz de goblin teknolojisi kullanmak istiyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haaaahahahah gnomelar irenç bir ırk daha dorusu ırk deil çocuk irenç ya karakter güçsüz bile olsa en azından bir karizması olurya ahahahahah gnome abi hele o binekleri varya ahahahah gülme tuttu irenç ya...

gnomelar için okul kampanyası başlatıyoruz :

haydi GNome lar okula en azından biraz bilgili olsunlar ahahahaha lan onlar ırk deil çocuk ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 07 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
TOSA, 07 Şubat 2005 22:00 tarihinde demiş ki:

half-elf half-orc ne alaka yahu
warcraft oynuyorsun D&D değil.
hadi 1-2 half-elf çıktı diyelim de, half-orc imkansız ötesi bişi.
insanlarla orclar tamamen zıt, ve düşmanlar.
bu ikisinden doğacak çocuklarla bir tam ırk yaratmak ne akla hizmet olur merak ediyorum.
gnomeların taurenleri dövüşte yenmesinden daha saçma birşey, warcraft evreninde half-orc veya half-elflerden tam bir ırk yaratmak olacaktır.

ayrıca hadi gnomelar oyuna teknoloji getirdi, goblinleri niye kullanamıyoruz? goblinler warcraft dünyasında gnomelardan daha çok yer edinmiştir, ve orclara yardım etmiştir. humanların gnome teknolojisini kullanması gibi biz de goblin teknolojisi kullanmak istiyoruz.

bir human evladı bir orc hanımefendisine aşık olamazmı ?
bal gibi de olur! Nasılki dunyadaki düşman 2 ırkın birbirine aşık olduğu gibi...

ama diz seviyesinden daha küçük bir varlığın aynı türden(humanoıd) bir baska ırka yada varlıga ustunluk saglaması bıraz benı dusunduruyo ya!
TIPKI diz kapagıma gelen bir ınsanın yada benzerı bır seyın bana ustunluk saglayamayacagı gibi!

:) şimdi hangısı mantıklı?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 07 Şubat 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
abi seni zorlayan yok istemiyosan gnome secme.hatta görmek bile istemiyosan oynama yada katlanıcaksın.
mesela alliance gnomeların hordeunda goblin teknolojisi kullanması mantıklı olabilir ama goblinler neutral su anda ve degisecegini sanmıyorum.

valla dogru soyluosun!
sahsen 1 gnomme gordugum anda sankı yanımdan gecen baska bır varlıkmıs gıbı yada ruzgarın ucurdugu baska bır nesneymıs gıbı dusunuyorum!
hatta bana saldırırsa hıc oralı olmuyorum! sırtımı dönüp bir gnomme bana saldırıyo kendımı koruyayım bıle demıyorum!

e nede olsa gormezden gelıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hahahah abi gnome dedin çocuktur açıklamasız yani o boya bide intellect kafaları yok denecek kadar küçük ahhahahaha abi çok komikler ama gnome kızlar baya bi komik güzel diyemicem ama en azından iyi erkekleri çok komik zaten lol bence gnome yerine adam gibi bi ırk daha iyi olurdu allience için bu arada arkadaşlar ben gnomeleri seviyorum neden derseniz kesmesi güzel oluyo gidiyosun böle bücür zaten bide gaza geliyosun şak şuk kes süper kesiliyolar komedi oluyo resmen komaya girersin ... gnomelar...çocuk.... bu arada bide geçen gnome vardı lvl 26 bende 22 rouge lar kapışıyoruz kestim bunu 3 üncüye kestim bu geldi yanıma kesmek için nası ama varya exiscreate açtı pot içti nası kasıo kestide murada erdi tabii arada bi çocukları sevindirmek lazım bide etrafta gezindikçe komedi....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...