Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu ırk sadece fazla para kazanmak icin konulmus bi ırktır.bole yuzuklerin efendisi hayranları icinde legolasın gimlinin hayranı kadr frodonunda hayranı bulunmaktadır....Bunu surdan anlayabliriz oyunda encok oynanan karakter nightelf hunterdır...Sebebte sadece ve sadece legolastır...Bole dsunenleri kınıyorum....Blizzard gene cebini dusunmus frodo hayranları yzunden hikayeyi katletmistir...[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Wow a lord britishi isteriz![signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Abi yapmayın etmeyin Tauren'in kuyruğu kadar gnome warrior ezdi geçti koca koca kıllı kıllı Tauren savaşçıları. Çok alınıyorum abi bu ne velet gibi çizgi film şeyi. Tamam güzelsin hoşsun iyiki eklemişler seni oyuna renk kattın da, warrior olma sen ya boyun kadar kılıçla Tauren'e girmek ne demektir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Orta dünyayıda 3 kırıntı bilgiyle yalamış yutmuşsun abisi.. Orta dünyadaki hobbitler onbinlerce yıllık tarihte neredeyse hiçbir görev almamış işe yaramamışlardır. zaten sonradan yaratılan bir ırktır. Silmarillion'da hiçbir hobbit ismi geçmez. Sadece 5-6 tane hobbit(onlarda Peter Jacksonun sıkışlarıyla) böyle kahraman oldu. Yoksa hobbitlerin kendi boyunun 5 katı olan bir yaratığı öldürmeleri olası değildir. Ayrıca Warcraft evreni ile Orta Dünya farklıdır. Sanırım konuyla ilgili ortak noktası gnomeların zayıf olduklarıdır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Banamı dedin sen onları tam anlayamadım _?[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: _Dalamar_, 06 Şubat 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Wow a lord britishi isteriz! ultimadan nameler :) valla ben o dediklerinize tümüyle katılıyorum! o küçük bile sayılmayan mikroskobik gnom ların nasıl oluyoda kendınden buyuk sılahları tasıyıp dev taurenlerı alt ettıklerıne akıl erdıremıyorum! hadı madem yaptın bı sacmalık, ne demeye boyundan buyuk ıslere sokuyosun bu gnom ları! Insanın del olmaması elde degıl ya! hem ayrıca lord of the rıngsı goze alırsak orda bile bi hobbit (bile) ınsana karsı koyamıyodu bırakın ınsanı o efendimisssss diyen golumde bile zorlandıktan sonra! gerceklıgıne uygun olmayan bır gnomm a akıl erdırmek zor tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Warri, 06 Şubat 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Abi yapmayın etmeyin Tauren'in kuyruğu kadar gnome warrior ezdi geçti koca koca kıllı kıllı Tauren savaşçıları. Çok alınıyorum abi bu ne velet gibi çizgi film şeyi. Tamam güzelsin hoşsun iyiki eklemişler seni oyuna renk kattın da, warrior olma sen ya boyun kadar kılıçla Tauren'e girmek ne demektir? Gerçekten çok doğru rouge mage falan tamamda warrior hiç olmamış.Birde orta dünyayla alakası yok diyorsunuz wc nin falan J.R.R. Tolkien olmasaydı orc,elf gibi kavramlar olurmuydu eğer ondan önce varsa ben duymadım yani zaten kitabın altyapısı 1930 lu yıllara dayanıyor sanırım o zaman bilgisayar oyunları bile yoktu.Konuları tabiiki alakasız olabilir ama orta dünya kavramından etkilenmemiş olmaları mümkün olamaz...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: BonePART, 07 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: bide yapamayacagi is ne demek anamadim boyun 1.30dan kisaysa silah kullanamaz misin lol sacmalama aynı boydakı bı sillahı nası kaldırabılıyolar o zaman ? bıcak kullansınlar zaten bıcak kadar boyları yokmu? throwing yapsınlar mesela ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Taskiranus, 07 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Birde orta dünyayla alakası yok diyorsunuz wc nin falan J.R.R. Tolkien olmasaydı orc,elf gibi kavramlar olurmuydu eğer ondan önce varsa ben duymadım Tolkien, bir İngiliz Dili ve Edebiyatı profesörüydü. birçok çocuk masalı kitabı çevirisi yapmış. Hobbiti de bunlardan sonra yazmış diye biliyorum, ondan sonra da LotR tabii. Ancak bundan önce tabii ki elfler troller dwarflar minotaurler ve benzerleri vardı. En basitinden Noel Baba'nın elfleri, Yedi Cüceler'deki cüceler, Çocuk masarlarındaki çirkin troller, doğanın küçük koruyucuları gnomelar.. gibi masallarda vardı bunlar. Ayrıca Yunan Mitolojisi, İskandinav mitleri hep JRR Tolkien'e ilham vermiştir. Bu birikimler sonunda Hobbit ve LotR yazıldı. ve LotR'nin verdiği ilhamla, bir çok fantazi eser ortaya çıktı. Warcraft'ın LotR ile alakası yoktur. Ama bu bilgi birikiminin ürünüdür.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gnomelar süper bence, Malibu'nun tipine hastayım mesela =) Dişileri çok tatlı oluyor. Geçen gün dişi gnome warrior, giymiş pembeleri, erkek tauren warrior kesti gözümün önünde, valla gözümden yaş geldi o sahneyi görünce =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Penthesilea, 07 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Gnomelar süper bence, Malibu'nun tipine hastayım mesela =) Dişileri çok tatlı oluyor. Geçen gün dişi gnome warrior, giymiş pembeleri, erkek tauren warrior kesti gözümün önünde, valla gözümden yaş geldi o sahneyi görünce =) Penthe yapma ya aynen böyle pembeleri çekmiş cicili bicili bir gnome hanımefendi "Allah'tan mage" biçti beni. Alliance olsam sırf sinirine gnome olurdum. Gnome tarafından kesilmeye gıcık olan Horde kardeşlerin bol olduğuna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Penthesilea, 07 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Gnomelar süper bence, Malibu'nun tipine hastayım mesela =) Dişileri çok tatlı oluyor. Geçen gün dişi gnome warrior, giymiş pembeleri, erkek tauren warrior kesti gözümün önünde, valla gözümden yaş geldi o sahneyi görünce =) ya tamam hoş güzel de bak sen elf huntersın bende orc hunterım! sımdı gelıp senı kesebilcek bir sistem olsaydı wowda benımde gozumden yas gelırdı ınan hatta benı keserse benımde gozumden yıne yas gelır ama ıcım yanar ıcım yanı o cussedekı bırının (helekı kılıcla) kesmesı ıcıme dokunuyo! bide dişilerine şirin diyosunuz ya ben kafayı yıyorum :) o akdar mis gibi Human hatun dururken (hatta kısmende olsa undead) dururken ...valla ne dicem bilemiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 [Bu mesaj TOSA tarafından 07 Şubat 2005 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: TOSA, 07 Şubat 2005 03:11 tarihinde demiş ki: said: TOSA, 07 Şubat 2005 03:10 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 07 Şubat 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Gnomelar süper bence, Malibu'nun tipine hastayım mesela =) Dişileri çok tatlı oluyor. Geçen gün dişi gnome warrior, giymiş pembeleri, erkek tauren warrior kesti gözümün önünde, valla gözümden yaş geldi o sahneyi görünce =) ya tamam hoş güzel de bak sen elf huntersın bende orc hunterım! sımdı gelıp senı GNOMME nin kesebilceği bir sistem olsaydı wowda benımde gozumden yas gelırdı ınan ,hatta benı keserse ,yine gozumden yas gelır ama ıcım yanar ıcım !yanı o cussedekı bırının (helekı kılıcla) kesmesı ıcıme dokunuyo! bide dişilerine şirin diyosunuz ya ben kafayı yıyorum :) o akdar mis gibi Human hatun dururken (hatta kısmende olsa undead) dururken ...valla ne dicem bilemiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: TOSA, 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: arkadaslar valla bı mantık yurutecek olursak mageler ezilmiş, grup savaslarında işe yarıyo , solo da hıc bı ıse yaramıyo! oha derim magele cokta rahat solo yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: TOSA, 06 Şubat 2005 22:58 tarihinde demiş ki: troller o kadar zayıf olmamalıydı bizim köprü altı dilencılerıne benzetmısler Ahahahahaha...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Valla ben tauren'im ve Gnome kadar sevimli bir $ey gormedim daha oyunda. Hatta kolay kolay pvp bile yapmiyorum onlarla :) cok sevimliler keratalar. BRD de falan npc gnome'lari bile oldururken icim ciz ediyor. [Bu mesaj Rodeo tarafından 07 Şubat 2005 09:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hehe ya iyi hoş da, sırf şirinler diyede oyunun genel görüntüsü bozulmamalı bence.. şirinlik olsun diye pokemonları koysalarmıs keske bunlardan daha bı anlamlı olurdu hıc dıgılse kesmeye kıyamazdın yada senı kestımı ıcıne oturmazdı :P ama asıl konu bu gnomme ların yanı nası oluyoda hp lerının bı tauren kadar yuksek yada ne bılıyım koskoca twohanded sword kullanabılıyolar....hadı gnomeları koydular, barı rogue falan yap yada ıste mage vs.... bide utanmasalar hunter bile yaparlarmıs... bilmiyorum ama bana bu gnomelar nedense cok itici gelıo blizzardın başında olsaymışım bi o gnomları, bi bu gnome ların yaptıkları sacma sapan muhendıslık zırvasını, robotları, kaldırırdım hayvanların güç düzenlemelerını ayarlardım...zebrayla raptor u aynı yere koymak ne akla hızmettır bılınmez ama bunlar bana cok sacma gelıo! yanı git baska oyun oyna o zaman dıenınız olabılır ama ben genel hatlarıyla memnunum bu wowdan! yanı sadece daha da ıyı olması gerekırdı. madem güzel bi oyun yapıyosun sacmalıkları yok et yerıne daha duzgun bı sıstem oturt! barrensde kodo gezıo ama adına yakısır hıc bı atraksyonu yok oasislerde gezen atoğlanları var , yanlarında sırtlanlar gezıo! vs vs bi çöl vardı hatırlamıyom ısmını , finish bayragı var ! yahu bı gırdım ıcerde robotlar var kımın ısı oldugunu anlamadım daha once tabı ozamanlar daha newbieydik , sonradan ogrendımkı gnomların işiymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 abi abartıyorsunuz bence moblar oldukça güzel ve dengeli.ayrıca gnome ile hobbit i niye karşılaştırıyorsunuz anlamış değilim.alakasız şeyler.ha bende gnomlara uyuzum ayrı onların yerine gözlerim normal elfleri aradı oyunda beni rahatsız eden nadir şeylerden biri bazı questlerin acayıp kasıntı ve saçma olması(bkz call of water) sonra yaratıkların saçma sapan genk yapması.pvp sunucuda darkshore da karşımızdaki elf hunter ın dans etmesi fekat ona saldıramamamız.bazı alanlardaki saçma yerşekilleri (ashenvale) vendorların adam gibi item satmaması.craft itemların %50 sini crap olması boşuna yer tutması sayılabilir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Taskiranus, 07 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Gerçekten çok doğru rouge mage falan tamamda warrior hiç olmamış.Birde orta dünyayla alakası yok diyorsunuz wc nin falan J.R.R. Tolkien olmasaydı orc,elf gibi kavramlar olurmuydu eğer ondan önce varsa ben duymadım yani zaten kitabın altyapısı 1930 lu yıllara dayanıyor sanırım o zaman bilgisayar oyunları bile yoktu.Konuları tabiiki alakasız olabilir ama orta dünya kavramından etkilenmemiş olmaları mümkün olamaz... hepsi vardı.. sadece iskandinav mitlerinde cücelere ve elflere rastlanabilir. yani tolkien in yarattığı falan yok bunları. kim kandırdı sizi. tolkien sadece bir yerde topladı. goblinleri de ekleyim... iskandinav mitinden onlarda [Bu mesaj ermynorac tarafından 07 Şubat 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar ben Gnome ırkını şeklen hiç eleştirmiyorum. Çok ciciler, hele dişileri al kucağına sev böyle öp. Pembeleri de giyiyorlar tam böyle cici oluyorlar... (Yeter bu kadar fantezi insanlar yanlış anlayacak) Goblinleri tamamen horde yapmış olsalardı "aha işte alliancedaki dengi de bu heralde" diyebilecek kadar da uyum sağlamış bulunuyorlar warcraft dünyasına. Lakin nasıl human hunter olamıyorsa (ki böyle olması çok gariptir kanımca), gnome da warrior olamasaydı. Ya imkansız sonuçta bunlar atom karınca değil ya. Her şey stat pointlere baksa bile onlar sonuçta çok küçük ya ver eline staffı büyü atsın. Bunlar spellcasterlık dışında sadece rogue olsaydılar. Warriorluk o kadar küçük bir varlığa sadece mizahi yönden yakışıyor. Blizzard'da sanırım böyle yapmak istedi.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN [Bu mesaj Warri tarafından 07 Şubat 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 . [Bu mesaj Warri tarafından 07 Şubat 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hakketen bende anlam veremiyorum her raidde nedense ilk gnome a dalıyorum sebebini ben bile bilmiyorum. hele o bıdı bıdı yürümeleri hasta ediyo beni[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 oyunda zaten çizgi film tadı var, grafikler vs de öyle. yani gnome nasıl koca kılıcı kaldırır derken bu açıdan düşünmek lazım.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hmm o zaman oyunu Warner Bros yapsaymış. Madem oyun çizgi film düzeyinde, o zaman bütün ırklarda aynı tip komediler olsaymış sadece gnome kendinden büyük kılıç taşıyabiliyor. Bu mantıkla bende tauren mage olmak istiyorum ya da aha buldum Orc Paladin olmak istiom burdan yetkililere sesleniyorum kaybolmayan orc paladin istiyoruz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar