Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gryphon a bindim ve inemiyorum olduğum yerde harrier gibi havada kaldım midem bulandı griffin görmeken. yardım edebilirmi birisi nası inecem sundan..[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol bence page atmayı dene :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Çok kalabalık biryere inerken o şekilde asılı kalabiliyosun(1-2 dakika kaldığımı biliyorum /512 ram).Asılı kalma süresi kalabalıkla doğru, raminlle ters orantılı :) Eğer bu şekil bi asılı kalma değilse , logout ol, relog olduğundada düzelmezse çantaların yanındaki küçük menu barda kirmizi bi soru işareti var. oraya tikla ve stuck kalma ile ilgili olan yere girip auto-stuck gibi bi tuş var ona bas.Char bişeyler cast edip bi adım öteye ışınlanacak. Buda çalışmazsa GM e msg aticaksin :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh cannot do that while mounted fln der kesin çünkü unstuck yaptıgın zaman hearthstone kullanıyo bi özelligi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bi özelliği var ki sölyüyoruz.Önce heartstone kullanımını deniyor , bu imkansızsa da bi kaç yard öteye birakiveriyor seni. Denersen görürsün.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet oda var unutmuşum söyleyince aklıma geldi.ama hearthstone olayına gıcık oluyorum orası ayrı.cooldownı gidiyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar