Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gryphon a bindim ve inemiyorum olduğum yerde harrier gibi havada kaldım midem bulandı griffin görmeken. yardım edebilirmi birisi nası inecem sundan..[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol bence page atmayı dene :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Çok kalabalık biryere inerken o şekilde asılı kalabiliyosun(1-2 dakika kaldığımı biliyorum /512 ram).Asılı kalma süresi kalabalıkla doğru, raminlle ters orantılı :) Eğer bu şekil bi asılı kalma değilse , logout ol, relog olduğundada düzelmezse çantaların yanındaki küçük menu barda kirmizi bi soru işareti var. oraya tikla ve stuck kalma ile ilgili olan yere girip auto-stuck gibi bi tuş var ona bas.Char bişeyler cast edip bi adım öteye ışınlanacak. Buda çalışmazsa GM e msg aticaksin :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh cannot do that while mounted fln der kesin çünkü unstuck yaptıgın zaman hearthstone kullanıyo bi özelligi yok =)
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bi özelliği var ki sölyüyoruz.Önce heartstone kullanımını deniyor , bu imkansızsa da bi kaç yard öteye birakiveriyor seni. Denersen görürsün.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet oda var unutmuşum söyleyince aklıma geldi.ama hearthstone olayına gıcık oluyorum orası ayrı.cooldownı gidiyo bide.
Öne çıkan mesajlar