Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sapan bi ilişki denklemi (bir Dagger klasiği)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
a ile b kişileri çok yakın arkadaştır hatta KARDEŞİM derler biribirine ve c ile d kişileri yakın arkadaştır. a ile c çıkmadan yakın arkadaş ayağına takılmaktadırlar. Takılmaktan da öteye gitmektedirler. sonra bunların vesilesiyle b ile d tanışıp kaynaşıp çıkmaya başlarlar. sonra bi gün a,b ve c aynı evdeyken evde de toplam 7 kişi varken nolursa olur ve b ile c cinsel ilişkiye girer. a bu durumda naapsın?[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Dagger tarafından 10 Şubat 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dagger tarafından 10 Şubat 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cidden çüş :=/

B ve C kişisi bence köşe bucak kaçmalı A kişisi pısırık diilse[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
ulan a,b,c aynı evdeler.a ne bok yiodu afedersiniz b ve c işini gorurken.öle saçmalık olurmu ya alla alla :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
a=c =>c/d=a a*b=c
boş küme galiba[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)

Be Pro !
Mesaj tarihi:
a ve d bir olup b ve c nin alfabediki sırasını ve şekillerini değiştirmeleri gerekmektedir ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Mesaj tarihi:
ğ iLe takıLsın artık , oLmuşLa öLmüşe çare yok[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
brezilya dizisi gibi hersey karmakarisik olmus ne diim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 10 Şubat 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
a ve d ' yi ortadan kaldırın.

b ile c ' nin önü açılsın derim.

a napar diye soruyor sen kendini mi ortadan kaldıracan lol

ben olsam cok kızarım ve hepsiyle arkadaslıgımı bitirip giderim bu kadar basit[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 10 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
En guzeli a-b-c-d yanlarina bir kac tane e-f-g... alip mass multi group sex yapsinlar.

ahuahuahauhau..bakıorum ii günündesin:D[signature][hline]* veruca¹º*
..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep..
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 10 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
En guzeli a-b-c-d yanlarina bir kac tane e-f-g... alip mass multi group sex yapsinlar.

zauhsdhuas koptum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
  • Yeni Oluştur...