Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sapan bi ilişki denklemi (bir Dagger klasiği)

Dagger

Öne çıkan mesajlar

a ile b kişileri çok yakın arkadaştır hatta KARDEŞİM derler biribirine ve c ile d kişileri yakın arkadaştır. a ile c çıkmadan yakın arkadaş ayağına takılmaktadırlar. Takılmaktan da öteye gitmektedirler. sonra bunların vesilesiyle b ile d tanışıp kaynaşıp çıkmaya başlarlar. sonra bi gün a,b ve c aynı evdeyken evde de toplam 7 kişi varken nolursa olur ve b ile c cinsel ilişkiye girer. a bu durumda naapsın?[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Dagger tarafından 10 Şubat 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dagger tarafından 10 Şubat 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

a ve d bir olup b ve c nin alfabediki sırasını ve şekillerini değiştirmeleri gerekmektedir ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

kıza iyi bi darbe vurdum ama arkadaşım saolsun kıza feci bi mesaj attı özkana yanlış yapmam ben tarzından
ha açıkcası kız biras yollu olduu için ben göz yummuştum benim arkadaşla takılmasına da yaptıkları şey pek aklıma gelmemişti hani[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 10 Şubat 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
a ve d ' yi ortadan kaldırın.

b ile c ' nin önü açılsın derim.

a napar diye soruyor sen kendini mi ortadan kaldıracan lol

ben olsam cok kızarım ve hepsiyle arkadaslıgımı bitirip giderim bu kadar basit[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 10 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
En guzeli a-b-c-d yanlarina bir kac tane e-f-g... alip mass multi group sex yapsinlar.

zauhsdhuas koptum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...