Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 a ile b kişileri çok yakın arkadaştır hatta KARDEŞİM derler biribirine ve c ile d kişileri yakın arkadaştır. a ile c çıkmadan yakın arkadaş ayağına takılmaktadırlar. Takılmaktan da öteye gitmektedirler. sonra bunların vesilesiyle b ile d tanışıp kaynaşıp çıkmaya başlarlar. sonra bi gün a,b ve c aynı evdeyken evde de toplam 7 kişi varken nolursa olur ve b ile c cinsel ilişkiye girer. a bu durumda naapsın?[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 10 Şubat 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dagger tarafından 10 Şubat 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 OHA derim.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 a ve d ' yi ortadan kaldırın. b ile c ' nin önü açılsın derim.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 b yide c yide vurmak gerek.a biraz delikanlıysa yapmalı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cidden çüş :=/ B ve C kişisi bence köşe bucak kaçmalı A kişisi pısırık diilse[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulan a,b,c aynı evdeler.a ne bok yiodu afedersiniz b ve c işini gorurken.öle saçmalık olurmu ya alla alla :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 a=c =>c/d=a a*b=c boş küme galiba[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 a ve d bir olup b ve c nin alfabediki sırasını ve şekillerini değiştirmeleri gerekmektedir ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 vursun kendını içkiye...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ğ iLe takıLsın artık , oLmuşLa öLmüşe çare yok[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: aquila, 10 Şubat 2005 19:23 tarihinde demiş ki: bunlarin hepsi erkek degil di mi? olabilir mantıklı soru.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 a b erkek c d kız... valla a olaraktan ben bi c yi bolca rezil etmekten gayri bişi yapmadım henüz olay da 3-4 saat önce oldu ztn[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nie rezil ediosun abi patlat agzına.rezil etmekl olcak iş degil ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kıza iyi bi darbe vurdum ama arkadaşım saolsun kıza feci bi mesaj attı özkana yanlış yapmam ben tarzından ha açıkcası kız biras yollu olduu için ben göz yummuştum benim arkadaşla takılmasına da yaptıkları şey pek aklıma gelmemişti hani[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gerçekten çok karışık bir durum :) daggerın doğru yaptığına inanıyorum ama bence suratına bi tane yapıştırsaydı daha etkili olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 brezilya dizisi gibi hersey karmakarisik olmus ne diim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Mavi, 10 Şubat 2005 18:49 tarihinde demiş ki: a ve d ' yi ortadan kaldırın. b ile c ' nin önü açılsın derim. a napar diye soruyor sen kendini mi ortadan kaldıracan lol ben olsam cok kızarım ve hepsiyle arkadaslıgımı bitirip giderim bu kadar basit[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oha derim ne diyim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İlginç valla. Kolay gelsin :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 En guzeli a-b-c-d yanlarina bir kac tane e-f-g... alip mass multi group sex yapsinlar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 muaheua süperdi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Wissy, 10 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki: En guzeli a-b-c-d yanlarina bir kac tane e-f-g... alip mass multi group sex yapsinlar. ahuahuahauhau..bakıorum ii günündesin:D[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dagger BAL dan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 valla karışık işler bunlar..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -Wissy, 10 Şubat 2005 23:12 tarihinde demiş ki: En guzeli a-b-c-d yanlarina bir kac tane e-f-g... alip mass multi group sex yapsinlar. zauhsdhuas koptum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar