Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velet Kral!!!

Farinal

Öne çıkan mesajlar

lan büyümix falan yedirin büyüsün bare yada direk kazana atın aln ne kralı lan o öle ahahah tam 1 vuruşluk canı var ahahaha işte humanın kralı olursa böle olur[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

artist de bisi he velet.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

furion yok olmus gorulmemis savastan sonra yanlis anlamayip herolari karistirmadiysam ki, bu da lich king in su anda guc olarak dengi olabilecek kimsenin ortamda bulumadiginin gostergesi sanirim eheh[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

dogru dengi yok da ondan üstüünü var:ben !
lol.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe ben tek başıma SW ye girdim bir sefer gittim velete vurdum ölmedi 40 50 canı kaldı sonra gardlar instantı koydu hehe[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

Of of bir tarafta diktirdiği anıta yazdırdığı yazıyla saygı uyandıran, yanına gidince "selam orc kardeşim, benim için tüm orclar eşittir" gibi muhabbete giren, koskoca Thrall
diğer tarafta sandalyeye oturduğunda bile ayakları yere değemiycek ufacık velet.
Alliance'ın sux olduğunun bir kanıtı daha..

said:
arcane, 11 Şubat 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
bakmış alliance eziliyor, alem buysa kral benim demiş velet eheh :P

said:
BonePART, 11 Şubat 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Goblin inventerlarımıza yıllardır urasıp yaptırdımızı super bir icatla Stowrmwind soyunu bir seferde yok edicez.

BEHOLD: THE ELMA SEKERI

ahahah[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Arthas ın babası yani Terenas Menethil, Lordaeron un kralıydı. Yani Stormwind ın değil. Oradaki krallık şu anda tamamiyle yokolmuş ve Forsaken ın eline geçmiş durumdadır. Stormwind da hep Wrynn ailesi hüküm sürmüştür. Halen de sürmektedir. "Arthas undead oldu yerine adam yoktu velet getirdiler" diyen arkadaşı da mükemmel yazışından dolayı kutluyorum. : )

[Bu mesaj ovrld tarafından 11 Şubat 2005 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ovrld tarafından 11 Şubat 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulaaaan bidaha Kralım'a laf ederseniz valla sizi babama söylerim :P[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

lol raid yapmak lazım bu velede :P
bu arada furion yok .kaybolmuş(biyerde yazıyodu bulamıcam şimdi) onun yerine öğrencisi bi archdruid var o bakıyo(cenarius enlclave deki lavuk :p)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

wallla enteresan bi kisilik sesi de bi acaip.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...