Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Cem Karaca'nin mezari açilacak mi_? Burdan...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 böyle büyük bir sanatçıya böyle büyük bir saygısızlık. Rezaletten başka bişey değil. Adamın kemiklerini bile rahat bırakmıyorlar. Terbiyesizler...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bencede baya bi saygsızılık olur...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]...
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Saygısızlıga bak !!! evinde bir kıl tanesin bulamiyorlar mi toz kalmayana kadar temizlemisler mi evi tovbe tovbe biraz ugrassalar bulurlar birsey dna testi icin mezar acmak ne demek ya ayip kim olursa olsun...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 saygısızlık ne denilebilir ki.[signature][hline]jan d.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Çocuğun orda çıkıp "Tıbben ya da değil o benim babam" demesi gerekirdi.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adam şarkı söyleyip peşinde milyonları koşturduğu zaman herkes el pençe diva duruyodu fakat bide şimdi yaptıklarına bakın...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Suark, 10 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Çocuğun orda çıkıp "Tıbben ya da değil o benim babam" demesi gerekirdi. aynen öyle.[signature][hline]jan d.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zamanında vehpi koç'un kemiklerini çalıp para isteyen insan adı altında 2 ayaklı hayvanlarda mevcuttu.[signature][hline]jan d.
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 insanlar para için ne biçim şerefsizlikler yapıyorlar ya şu olaya bak[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
sheref Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ayıp..!! 2 apartman için bu kadar k*ç ıyrtılmaz....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aBi Tv de gördüm hiç şaşmadım herşey beklenir abi ben beklerim. Bosuna BURASI TURKİYE denmiyor diyor geçiyorum..[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 herşey para vallahi.[signature][hline]jan d.
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 acmayin o mezarı saygısızlar[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pardon abi kusura bakma..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 geçen hafta anıldı galiba cem karaca ama az kişi biliyordu. böyle salak salak işler yapıcaklarına gitsinler mezarını ziyaret etsinler oglu olsa nolucak olmasa nolucak adam ölmüş zaten.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Esasında mezarın açılması pek bir saygısızlık sayılmaz (Yanlış anlamayın sakın Cem Karaca'yı çok severim). Nitekim bir mezara yeni bir ceset koyulabilir. Mezarı açıp kemiklerin yanına yeni ölmüş olan kimsenin cesedini koyuyorlar. Mezar açmak adaletin sağlanması içinde yapılabilir.
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iide 1 sene geçince ne amaçla yapıyorlar ki bu olayı? bide adaletlik bir durum yok ortada sadece merak gibi geliyor bana.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 maddi çıkarlar işte ne olacak.[signature][hline]jan d.
metalci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 buyuk sarkici ,usta sair , sayideger bir adamdi.bu sey yapilmamali
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yazik..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
che Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 byk saygısızlık rahat bırakın artık adamı beaa..[signature][hline]Kazım Kanat: "Bir tane Carew var, haksız mıyım?" Ömer Çavuşoğlu: "Dua et bi tane. 2 tane olsa napcaktı Beşiktaş?" :lol: msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t
Öne çıkan mesajlar