Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Karaca...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle büyük bir sanatçıya böyle büyük bir saygısızlık. Rezaletten başka bişey değil. Adamın kemiklerini bile rahat bırakmıyorlar. Terbiyesizler...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
Saygısızlıga bak !!! evinde bir kıl tanesin bulamiyorlar mi toz kalmayana kadar temizlemisler mi evi tovbe tovbe biraz ugrassalar bulurlar birsey dna testi icin mezar acmak ne demek ya ayip kim olursa olsun...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mesaj tarihi:
Çocuğun orda çıkıp "Tıbben ya da değil o benim babam" demesi gerekirdi.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
-Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
-Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol
-Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
-Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
-Hoşgörülülükte deniz gibi ol
-Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana
Mesaj tarihi:
adam şarkı söyleyip peşinde milyonları koşturduğu zaman herkes el pençe diva duruyodu fakat bide şimdi yaptıklarına bakın...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor
Etrafımı yıkmam diyor
Şanı büyük Osman Paşa
Plevne'den çıkmam diyor...
-----------------------------------------
Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 10 Şubat 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Çocuğun orda çıkıp "Tıbben ya da değil o benim babam" demesi gerekirdi.

aynen öyle.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
insanlar para için ne biçim şerefsizlikler yapıyorlar ya şu olaya bak[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
geçen hafta anıldı galiba cem karaca ama az kişi biliyordu. böyle salak salak işler yapıcaklarına gitsinler mezarını ziyaret etsinler oglu olsa nolucak olmasa nolucak adam ölmüş zaten.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Mesaj tarihi:
Esasında mezarın açılması pek bir saygısızlık sayılmaz (Yanlış anlamayın sakın Cem Karaca'yı çok severim). Nitekim bir mezara yeni bir ceset koyulabilir. Mezarı açıp kemiklerin yanına yeni ölmüş olan kimsenin cesedini koyuyorlar. Mezar açmak adaletin sağlanması içinde yapılabilir.
  • Yeni Oluştur...