ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Var mi elinde temiz sorunsuz olup satmayı düşünen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 iphone 8 256gb geliyo 15inde düşünürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Yok 7 plus lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 7 var fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Geçen yıl Turkcell'den 12 ay kontratlı 128 GB'lık jet black olan iPhone 7 Plus almıştım. Alır almaz ekrana film taktırıp D&R'dan aldığım sağlam Laut kılıf ile kullandım hep. Kutusuna bile pek dokunmadım denebilir. Türkiye'den alındığı için 1 yıllık daha garantisi devam ediyor bildiğim kadarıyla. Ocak veya Şubat'ta ABD yapıp geleceğim için satsam mı diye düşünüyordum aslında 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Tok satici ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 7 plus 128 gb var mat siyah, zorludan alınma 1 sene daha garantisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Olm fiyatlarını da yazsanıza şuraya , hepinize tek tek öm mi göndereceğiz cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 pardon altchar'la atmışım üstteki mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 128gb mat, iphone7 var, plus değil. zorludan alınma 1seneye yaklşaık garantisi devam edio. en ufak çizik mizik deforme vs yok. kulaklığı kullanılmadı. kutusu aksesuarları tam. spigen kılıf var 3.5k Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin Ürününüz uygun donanım onarımları ve servis için Apple'ın Sınırlı Garantisi kapsamındadır. Tahmini Sona Erme Tarihi: 15 Aralık 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 670 dolara amerikadan getirteyim bari. (32gb für armut) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar