Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlarda Orospuluk Switch’i Doğuştan On Geliyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

ya herşey tamamda nereden estide böyle bir yazı yazdın :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Sosyal ağlarda paylaş

“Bütün sevgililerimle yatayım ama karım bakire olsun” gibi dangalakça bir söz öbeği kelime dağarcığımıza ekleniyor.

bu lafa bnde çoook uyuz oluyorum...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world
these are the pale deaths which man miscall their lives
all these i cannot bear to witness any longer
cannot the kingdom of salvation take me home

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

boş vaktim çoktu :)
ayrica matematiksel paradokslara karşi dayanılmaz bir çekicilik duyuyorum (yoksa asıl konuyla okadar da ilgim yok , herkesin bildiğini dile getirmiş arkadaş ama kendi cinsini işin dışında tutup kayrımcılık yapmiş :) ) yoksa insan hep daha fazlasini daha iyisini ister , tüm bu teknoloji elimizdekilerle yetinseydik ortaya çıkarmıydı ?!? hala çakmak taşlarını birbirine sürtüyor olacaktik .... bakin şimdi hangi gezegende kolonileşsek'i tartişiyoruz ..

dipnot : demekki neymiş " bitchin' is GOOOOOOD"[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

zaman artık yaşadığın andan zevk alma zamanı değil mi? denmiş. bu her zaman böyleydi. nasıl zevk aldığına bakar. genel anlamda "keyifli yaşam": büyük bir ev, son model bir araba, bir iş, güzel bi kariyer, yatlar, katlar, rahat refah içinde lüks yaşamak değil midir? toplumun yarısından fazlası böyle düşünmemekte midir? ya da bu sunulmamakta mıdır insanların önüne. ve bunlara ulaşmak için yaşamakta değil midir insanlar? peki bunları elde edemeyecek konumda olan, ancak keyif alma olayını yukarıdaki gibi algılayan birisi için "zamandan nasıl zevk alınır"?

kullan at devri, ne olmuş yani, bilim de öyle değil mi, teknoloji de böyledir zaten... hatta teknolojiyle insani duygular birleştirilebilir bile. ah baba ya sen eskidin, artık seni değiştirmem gerekiyo, yeni dönem babalar daha fazla para veriyo, daha özgür beyinli, 17 yaşındayım ve gece 12'de türkiyenin herhangi bir şehrinin herhangi bir sokağında benim serbestçe gezmeme izin veriyo. ahh tabii ya siz o öteki türkiyenin kapılarında güvenlikle korunan sitelerinde, aynen sizin türünüzün girebildiği yerlerde takılan insanlar. ne zarar gelcek orda. ama senin hemcinsin bambaşka bir türkiyede yaşıyo, baskı ve korkuyla. törelerle, din ile kalıp-insan olduruluyorlar. ama onlar da öyle kalsın, biz de böyle kalalım. ne güzel.

istediğinde her şeye sahip olabilecek bir çocuğa ne verirsen ver 10 dakka sonra sıkılır ondan, atar onu. haklısınız. size bir hikaye anlatacağım:

mersin'deyim. 5 sene önce olsa gerek, ara tatildeyim. benim doğduğum, büyüdüğüm, üniversiteye kadar yaşadığım yerdeyim. sabah saatleri. hafiften yağmur çiseliyor. uyuyamadım, balkona çıktım, sigara içiyorum. aşağıda bizim evin biraz ilerisindeki çöp tenekesini bir kadın karıştırıyor. işe yarayacak (satıp, muhtemelen yiyecek bişey almak için) birşeyler arıyor. yanında da çocuğu ayakları yalın. nasıl olsa genellikle at arabasını üstünde oturuyor, daha çöplerden birşey toplayamayacak kadar ufak çünkü. ben sigaramı içmeye devam ederken ufaklık yere indi. annesinin çöpü karıştırırken yere attığı, bezden, yırtık, pis bir bebeği aldı. onu kucakladı ve sallamaya başladı... durdum, bakakaldım öylece.... sonra arabaya bindiler. bir sonraki çöp kutusuna giderken, çocuk oyuncak bebeği kucağına almış yediriyordu farazi birşeyler. dakikalarca ağladım, ağladım...

şimdi, sence bu çocuk o pis, eski, yırtık oyuncağı 10 dakika sonra sıkılıp atabileckmi?

tabii. çocuk gerçek hayata hazır olmalı. birbirlerini öldüren insanların arasında hayvanca yaşamak için çocukluktan başlamalı pratiklere. nasıl olsa evrim sonucu bu. gerçekten bakın burası dalga değil. evrim böyle gerektiriyor. şunu unutmayın; insanların, hayvanların, bitkilerin, böceklerin her neyse hepsinin evriminde doğa belirleyiciydi. değişen doğal koşullara göre evrimleştik. yani doğa nasıl olmamızı istediyse öyle olduk. şu halde tüketim toplumu olma evrimimizi kim belirledi. bazılarınız evrimin doğal sonucu bu abi diyor. tabi böyle olmak zorundaydık... heh!

aslında değişen fazla birşey yok. hatta alın size bir söz "değişmeyen tek şey savaşların baki olacağıdır". ortaçağda da böyleydi. neyse şimdi çook uzun olacak...

bu orospuluk konusunda da zaten bir sürü şey söylenmiş. en başından beri direk olarak cinsel ilişki değil, genel manada insan ilişkileri bazında söylenmiş bir söz olarak algıladım ben. ne diyeyim;

"evrimin doğal sonucu!?"...
Sosyal ağlarda paylaş

herkes bir tane annesi vede belkide kız kardeşi olduğunu düşünerek başlık açsın buraya...
herkes haddini bilsin..
demek hödüklük eğitim seviyesiyle yaşla kültürle alakası olmayan bişeymiş. bir kere daha anlıyoruz bunu..[signature][hline]
kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet hödüklük yazıyı okumadan sadece başlığa mesaj atmakla alakalıymış bunu da görüyoruz. Evet başlığımın ne kadar doğru seçilmiş olduğunu bir kez daha görüyoruz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bırak bu gizemli filozof tavırlarını. yazınıda okudum aşağıdakileride. ne anlatmak istiyosan ona göre başlık aç arkadaş. madem anlatmak istediğin başka niye böyle açıyosun.? ben anlamam gerisini.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Okuduğun varsayımı üzerine konuşursam bir kez daha oku derim. O taktirde başlık ile konunun ne kadar alakalı olduğunu ama nerenden anlamak istersen orandan anlayabileceğini göreceksin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Genellemeler yapılmasa ve farazi şeyler üzerine konuşulmasa dünya üzerinde siysal sosyal hiç bir görüş olmazdı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yok bak ben sana o lafın doğrusunu söyleyelim.
genellemeler yapıldığı ve devamlı farazi olan ve hiçbir şeyi değiştirmeyecek şeyler üzerinde konuşulduğu için dünya bugün bu halde..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 23 Nisan 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
o switch doğuştan on gelmiyor, o switch i toplum ve erkeklerin beklentileri on yapıyor.

dünden beri yazacam şunu unutuom, eline saalık.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

hayır doğuştan on geliyor. genlerde var. erkeklerde de var tabi aynı şeyin temeli. biz buna bencillik de diyoruz. ilerleyen zamanlarda insan ahlaki, dini, erdemsel vs. etkenlerle bunları engelleyebiliyor. fakat bunları engelleyebilmek için ilk şart bunun farkında olmak. semptomlar birey tarafından farkına varılmadan yok olmaz. gibi bi laf ediyim de entel olduğum belli olsun. (bkz: cnbce izliyorum caz dinliyorum[signature][hline]o neydi be..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın bu işleri switchmiş,onmuş,offmuş. neyse ne işte, yapana diil yaptırana bakın derler. bunu yazmak için önce sütten çıkmış ak kaşık olmak gerekio ki forum bünyesinde ööle biri olduunu sanmıorum. beenmiosanız almazsınız bu kadar basit, olmuosa evde kendi eşinizi kendiniz yapın, yapamazsanız, yapılmışı kullanacaksınız şikayetlenmeden... :hrr:
ATIMI GETİRİNNNNN !![signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

kızmıom abi ama şimdi amiyane bi tabirle şööle bişii diyecem : alan memnun satan memnunsa karışmamak en iyisi bööle şeylere.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

benim de aklıma hep şey geliyo. kadın kısmısını(geyik yapıoz atlama) garipliklerinin, evlenmeden önce flört dahil herhangi bir ilişki yaşamayan hatunların saysının erkeklerden daha az olması olabilir mi?

hani şimdi düşünüyorum etrafında 100 tane hatun olsa hepside yalnız olsa erkek kişi ne kadar dayanır upgrade etmeme & saçmalamama & sadakatsizlik olayına?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...