Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir yanda avaturk'ün yazışları, gelicek mi gelmeyecek mi belli değil.Sonra bir anda asla gelmeyecek haberleri, sonra 14 şubatta teslim. Arasta pazartesi getiriyorum dedi. Nereye getiriyorsunuz 2 güne ya ? Kolay mı o kadar ? Daha kültür bakanlığı falan onaylayacak bunları. Senditte ise bulamadım wow'u. Nerden alacam ben wow'u ? Ühü be.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şahsen bendede sorun oldu game.net ten almıştım akrabama yollattım ingilterede ama akrabam 14üne kadar istanbulda olduğu için kapak oldum. Allahtan guild lideri bana cd key yolladıda gece oynayabilicem. Sabır abi sabır yapacak birşey yok forumlarda aşağıda yazmışlar ebaydan satan adamı dene derim ben..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Wow:Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired Hellnar - Undead Shadow Priest - Bloodscap Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ebayden al be olm ne kasion[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 www.ukgames.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahaha bu kadar olur. sendit.com da gece 4 te baktım ben alınıyordu. kartı kabul ettiremedim şimdi sendit.com da warcraft namına bişi yok. işte buuuuuuu şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ulen sizin yuzunuzden kac gun sendit te wow aradim bulamadim . bulamayinca sormayada utandim . 3-4 gundur yok yani ya da bugun kalkti 2 gundur ben bulamiyorum ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorphs Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben ukgamesden aldim pazartesiye elimde olur sanirim direk verdiler kargoya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 e var zaten avaturkle ilgili başlık?[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sabredin d&r a gelecek elbet, zaten alsanızda acc açamayacaksınız site çökmüş durumda, hadi açtınız diyelim serverlardaki yoğunluktan ne quest yaparbilirsiniz ne başka bişey, 1 hafta geçecek bunlarla... ben o 1 haftada sith lordsu bitiririm bide hoi2ye başlarım oh[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Serverdaki yogunluktan niye quest yapılamıcak ben o kısmı anlamadım..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lag oluyo diye sanırım[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lag filan olmaz suanda da questlerde zorluk cekılmez ilk saatler bayardı böle 10 domuz kesmek ıcın 2 saat kasmak gibi :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben de ayın 12'sine bırakmıştım ön siparişi saftimus gibi. daha önceden sendit'e girip oyunun fiyatına falan bakmıştım tabii, hatta account açıp sepete bile eklemiştim, ama kredi kartı hazır değildi. sonra 12'sinde girdiğimde ne göreyim? wow hiç bir yerde yok. aratıyorum site içinde, yine yok. "ulan allah kahretsin böyle şansın içine tüküreyim" derken açtığım account aklıma geldi. hemen login oldum. wow, ön siparişler kapandığı halde daha önce eklediğim için sepette duruyordu. :) hemen ödemeyi yaptım, siparişi verdim. yolladılar bakalım ne zaman gelecek..[signature][hline]before honor is humility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Eternal, 11 Şubat 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Serverdaki yogunluktan niye quest yapılamıcak ben o kısmı anlamadım.. simdi ilk quest te diyelim bir yaratıktan 10 tane kes diyor millet de herkez gidip aynı questi alınca o 10 tane yaratığı kesmek için yarış olacak benimde basıma geldi normalde hiç kimsenin olmadığı bir zaman gidip quest aldım questi bitire bilmek bir saat surdu cunku yaratık cikinca millet aç gibi nasıl dalıyor sorma e oyle olunca quest i yapmak cok zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar dıkkat etdınızmı bılmıyorum ama bısı dıyecem avanın ılk gırıs sayfasında ayın 14 dagıtım dıyo bu tamam sonra gırıyonuz ayın 21 dagıtım olacak dıye eger dıkkat ettıysenız altda kangurum var ben ordan almaya basdım ve ayın 14 de ordan dagıtımı var dıyolar bana gore o ılk basdakı 14 dagıtımı yazan kangurunun dagıtımı olabılır avanınkı ıse 21 olacak gıbıme gelıyo bende demesı dıkkat bu konuya[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Cd keyi alan da maymun, almayan da maymun, oyuna giren de maymun giremeyen de maymun... Blizzard...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar