µh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Amfi Marshall G30R CD https://www.youtube.com/watch?v=15TMp6Wp1lk Gitar da ibanezin çift çift humbucker bir modeli ama hatırlamıyorum tam modeli neydi, seri nosundan da anca üretim tarihini üretildiği yeri falan öğrenebiliyorsun. 2004 üretimi, o cataloglarda bulamadım. Yıllardır boş boş duruyorlar, biriniz alın kurtulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 yok mu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 amfiyi kaça bırakıyon bak normalde ihtiyacım yok, bilgisayara takarak takılıyorum (ses kartı, software falan var) ama "ya maksat elimden çıksın bilæ" diyip güzel bi fiyat verirsen, dursun elimin altında, direk tak çalıştır yaparım keyfime bakarım diye alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 70-100 dolar arası eski ilanlarda ama yakınlarda hiç yok, trde ilan da bulamadım. normal fiyatı neyse 50-75 lira altına bırakırım. ankaradayım bu arada, kargo işine girişemeyiz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 haa ankaraysa yattare direk ben istanbul :/ fiyat olarak da 200 falan derdim muhtemelen DH ölücülüğü yapıp :( şimdiden sahibi güle güle kullansın diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar