Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Son 1-2 ayda olmaya basladı bu durum.Geçtigimiz dönemlerde bu sekilde olaylarla karşılasmıyorduk. Özetle ben vermek istedigim mesajı açıklıyım. Topiclerde bazı kullanıcıların konu hakkında bilgisi olmadıgı veya yetersiz bilgiye sahip oldugu halde kesin açıklamalar yaparak olayları ( gerek oyun gerek diger durumlar ) saçma sapan hallere sokuyorlar. Bir konu hakkında bilginiz varsa konuya post yazın.Bazen o kadar ilginç postlar okuyorum ki hiçbir bilgi birikimi veya ögretici bir durum içermiyor. Tamam bazı zamanlar olur kafanız dalgındır çok yorgunsunuzdur bu tarz durumlarda atarsınız bi post u yalnıştır veya devrik anlamsız cümleler kurmuşsunuzdur fakat herzaman bu tarzda gidilmez. Örnek veriyim 1-2 tane daha rahat anlıcaksınız - Valla warrior açan adamın aklına şaşarım ben. - Sendit 54 günde gönderiyomuş - X saçmaladın abi ne alaka orc larda en kral class Mage. Bu tarz postlar görüyorum(uz).Fakat o an birşey söyleme ihtiyacı duymuyorum çünkü umuyorumki atan kullanıcı kendiside anlıcaktır hatasını. Eno'nun bahsettigi gibi her insanın beyin haritaları farklıdır. Fakat Harita çizilmemiş beyinlerde olmaya basladı artık. Kısaca biraz dikkat edelim artık.. Teşekkür ettim.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 11 Şubat 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yani daha demin gordum Avaturk topic ini msj attim orda bile sacma sacma seyler yazılmıs..bi kere koruduklari firmayi bilmiyolar bu firma hangi onsiparis olayinda dedikleri tarihte getirmisler?yani daha dunku kuruslus olan avaturk u koruyup yıllardır hizmet veren sendit e laf atiyolar.. yazık yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya söle bi durum herkez kendi aldığı yeri korurken diğerlerinin aldığı yere bok atıyolar ne için yaptıklarını anlamak mümkün deil zaten insanlar panik halinde hemen oyunlarının gelmesini bekliyo herkez ılıman msj lar yazsa en azından insanlar panik olmaz senditle görüşen arkadaşım 2-3günde ülkenize gelir gerisini PTT den takip ediceksiniz yanıtını aldı herkez sakin olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Forum modlarının elinden bi kaza çıkmadan herkese CD ler ulaşsada adamlarda rahat etse bizde :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bencede haklısın Eternal.bilmedigimiz konuarda yorum yapmak saçma oluyor bunun yanında tartışmaya devam ederek kendini küçük düşürenlerde olabiliyor.valla ben şahsen elimden geldigince bilmedigim konulardan uzak durmaya çalışıyorum. ps:zaten cd-keyler herkese ulaştıktan sonra rahatlicak forum pek kimse kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 olay sadece şu; kooooskoca internet teknolojisini sadece oyun oynamak için kullananların yarattığı sıkıntıdır. biraz "google" ı ziyaret lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar