Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Biliyorum birsürü thread var bu konuda kızmayın hemen :) Benimkinin içeriği farklı. Birkaç güne bir dijital fotoğraf makinası alıcam. Ama birkaç alet arasında sıkıştım kaldım. 1.3MP'ler Canon A10 Canon A100 Casio EX-S1 (biraz tuzlu bunu alamıcam heralde) 2MP'ler Kodak CX4210 Canon A200 Canon A20 LS420 Bu makinalardan birine sahip olan varsa lütfen bana bi özel mesaj atsın. Bir kaç sorum olucak :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 icq na da geldik konuşalım şu işi ama cevap vermiyorsun ki[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Neyse madem istemiyon icq Bende Kodak DX 4330 war 3.1 megapixel süper bi alettir tuzludur ama alınır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Hayır düşünmüyorum. 3e cıkmaya hiç gerek yok. 1,3-2 arasındaki kararımda fiyat ve büyüklük ile gidip geliyor. ex-s1 cok güzel mesela ama fiyatı cok yuksek a10 a20'de cok guzel ama aletler pğiyasadan kalktı eheh bulursam kesin atlıcam cunku ucuz olucak muhtemelen[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Senin yerinde olsaydım 1- Kesinlikle 3,0 MP ve üstü alırdım ama alamıyorsam ve illa da bu listeden secicek olsam 2,0 MP lere bakardım. 2- Casio markayı kesinlikle Canon ve Kodak gibi fotograf devi firmalarla bir tutmazdım. Dergi testleri tersini söylese bile (söylüyor mu bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 2. casionun testlerini iceledim, + makinanın diaframı belli ışık hassasiyeti belli kullandıgı lensler belli. Cektigi fotograflardan memnun kalıcaımı biliorum ama dediim gibi tuzlu. 1. 3mp üstüne cıkmaya hiç gerek yok bence. 2ler normal boyutlardaki fotograflarda yeterince iyiler. Tabi prof. anlamda bakıldıgında 5mp bile yetmezde benim aradıgım sey 2lerde :) Nikon, fuji flnda oldukca iyi ama onlarda anlamsız tuzlu. Nikonda tamamen isme veriliyor para anlamsız geliyor.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ben yine gidip CX4230 alıcam galiba. İlk hayran olduğum dijital makinaydı sonra geri plana atmıştım diğerlerine bakınca. Yola geldim heh :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Fotograf makinelerinde Canon ve Nilon gibi firmalar emin ol ki sadece isimlerine para ödemezsin. Eğer prpfesyonel fotografcılara(özellikle çok ünlü fotografcılara) bakarsan yuzde doksanının ya nikon ya da Canon kullandığını (özellikle Nikon) göreceksin. Megapxel hesaplarında ise çekmiş olduğuun resmi büyütmek istediğin zaman ihtiyaç duyacaksın. Çektiğin bir resmi beğenip de büyütmek istersen 1,3 yada 2 MP seni çok kasacaktır. Profesyonel anlamda bir fotograf makinası olayına girdiginde ise bırak 5 MP yi 12 MP bile şu anda yeterli değil. Bir digital makinanın iyi bir SLR makinayı yakalamsı için 15 MP olması gerekiyor. 12-15 MP aralıgında bir makinanın fiyatı ise 6500-10000 dolar fiyat aralığında geziyor. Neyse sonuç olarak eğer Nikon alamıyorsan kesinlikle Canon düşün derim. Fiyat farkına da kesinlikle aldırma derim. Ama sana bir tavsiye de daha önceleri Sony' nin içine mink CDler alan modelleri vardı onlara da bir bak derim. Fiyatlarını bilmiyorum ama bir arkadaşımınkini kullanmıştım gerçekten çok başarılı bir makina. Ama pahalı olabilir. Benim kullandığım da ya 1,2 yada 2,0 MP bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Biraz baktım da Sony artık sanırım 5,0 MP altında o tip model üretmiyor. O yuzden Sony sözümü geri alıyorum. Ama bir yerlerde ellerinde kalmış bir modek bulursan aklında olsun. Ucuza kapatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Söylediklerini katılıyorum ancak şöyle birşey var: Nikon, Leica dünyanın en iyi lens üreticileri yada fuji en iyi body üreticisi (olduğu söyleniyor tabii bu konuda bir yarışma varmı bilmiyorum, nikon'un lenslerini kullanıyor bunlarda). Bir makinaya lecia lens takmak demek fiyatını 2ye katlamak demek. Ama bu başarıların 4-5mp'e kadar pek fazla anlamı yok. Tabii bunları söylerken gidip onixon, pretec ve ismi duyulmamış nice dandik marka ile karşılşaştırmak istemiyorum ama bir nikon-canon-kodak-panasonic-casio-fujifilm karşılaştırırken aradaki farkı çok fazla göremiyorsun. Şu 2mp 3mp konusunda haklısın ama benim derdim biraz mali :) Gerçi en sonunda kodakta karar kıldığım için 3e cıkabilirim. Artık yarın bakıcam yazıcıoğlunda :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Prawler, 12 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: Neyse madem istemiyon icq Bende Kodak DX 4330 war 3.1 megapixel süper bi alettir tuzludur ama alınır[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] bu Kodak Dx 4330 un tuzluluk oranı nedir[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 walla ben de alıcam ama digital cam lar hakkında en ufak bi bilgim bile yok. ben şöle ufak tefek,pratik ucuz(150-200milyon arası) bişiy arıorum.bana ne öneririsiniz?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kodak DX4330 u piyada almaya kalkarsan 400 $ civarında bulursun Ama çok güzel makinedir video çeker geceye göre yakın çekime göre milyon tane ayarı var 3.1 Mpixel Gayet iyi bir makine en kötü kalitede çeksen bile süper çıkıyor Veridğin paraya değiyor yani[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar