Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Cam kapıya monte edilebilecek şekilde bir kedi kapısı almak istiyorum balkona. Var mı kullanan? Var mı önerebileceğiniz bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bende merak ediyorum bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 kedi kapısı diye arattım baktım 100-150 liralık bişey alın onlar iş görür gibi cam mam farketmez boyutunda kestirdikten sonra kapıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Arduino rfid controllü kapılar var- vaktin varsa kendin bile yaparsın. https://www.youtube.com/watch?v=9ZvbERrJgi0 http://www.instructables.com/id/RFID-cat-door/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Herhangi bi petshoptan önerdiklerinden alabilirsin. Maks 100 verdiğim kedi kapısı gayet güzeldi. İşine yarar mı bilmem ama fonksiyonluları var; sadece içeri girebilsin, sadece dışarı çıkabilsin, her iki yöne de serbest, her iki yön de kilitli gibisinden. Lazım olacaksa böylesinden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 her iki yon kilitli olunca duvar olmuyor mu o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 iste girmesin de cikmasin da kapi duvar olsun da diyebiliyormussun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 balkon için alıcam ben, o yüzden kilit vs gerekmiyor. tek derdim izolasyon, ne kadar soğuk alır içeriye vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar