Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Korax said: Ben cektim isvec hesabina. Wire transfer onaylandi cuma gunu ama hala gelen giden para pul yok. 5 is gunu surebilir dedilerdi. Update: Geldi, isvec hesabima gönderim demistim herifler parayi cektigim tr hesabine göndermisler geri lol sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 O yaziyo zaten FAQ'de. Mumkun oldugu surece cekilen paralar paranin yatirildigi yolla geri odenir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 cektim paramin hepsini guvenemedim siteye, gerci tam cikarken 2FA eklediklerini gordum demek ki iyi yoldalar. ilk 1000 dolari USD olarak gonderdiler gerisini biraz arkasindan EURO nedense, ilk korktum kalanin ustune mi yattilar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Tim said: Bende calisiyo, sorun yok. Yalniz TR'de ISP'lerden bi tanesinde engelli sanirim site. Ona bi dikkat etsene. Bi de link http ise https yap onu kendin. Bende de bir türlü açılmıyor, çözüm var mı vpn dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Maalesef. Bu arada marketin kanadigi gunlerden birinde stop loss calisti yatirimlarda. O arada takip ettigim yatirimcinin post'una yorum yazarken, yorumlarimin bazilarinin gitmedigini, bunun da investor'in kontrolunde oldugunu farkettim. Yorum yazdiginizda yorumu yazdiginiz kisi begenmiyorsa gorunmuyor yani yorum. Ustune cok basitce cozulebilecek seyleri cozmuyor adamlar. Ustune ticket'lara da yetisemiyorlar. O yuzden biraktim. eToro'yu kullanmayi. Parami cekicem geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 hala kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar