Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o ne blok!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence üzerine konuşulması gereken bir blok. maç sonucu değiştiren kaç blok var anılarınızda?

Zaten yukarda da söylenmiş, günün en iyi hareketi seçildi ve top10'de pek görmeyiz üst üste 4-5 kere gösterdi her kamera açısından.

Kesinlikle müthiş bir hareketti, hakkını vermek lazım. Brad miller da az adam değildir, ligin en iyi pivotlarındandır ve allstardır.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
dediğim gibi her blokla topic açılırsa yandık ehhe.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
ya bi blok gördüm nba action top 10 un 1. sırasına koymuşlardı o mu acaba hatırlamıyorum.
güzel bloktu oysa.
ama chicago bullsda jordanın ve saz arkadaşlarının yaptığı blokları hatırlayınca peh derim her türlü bloğa.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
evet o blok[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
said:
raingman40, 10 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
nba tarihinde ne bloklar var be arkadaşım bu ne ki tabiiki amarenin yaşını ve maç kazandırdıını düşündüümüzde iyi bir hareketti brad miller da amma ağladı be

o durumda sen olsaydın diyorum...

bu arada bu ak$am gene maçları war nba tv de 5.30 de seatle süpersonics le.ben izleyemem artk bırını anlatırsınız p.m den bana.yarın okul war biliorsunuz :)[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim...

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Mesaj tarihi:
Brad Miller'in isyanı öylesine değildi topun inişe geçtiğini düşünüyordu ama tekrar tekrar izledim,top inişe geçmemişti.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 10 Şubat 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
5.30'daki maçı canlı izleme hatasını yaptım bi kere tavsiye etmem 2-3 neysede 5'deki maç izlenmiyor.

niye tatil olsa ben izlerdim gece gece izlemesi süfer gün doguyo güsel gelio bana sen nıe hata yaptım dıonki :)[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim...

[b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
  • Yeni Oluştur...