Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1.86gb buyuklugundeki rome total war'i download ettim. 100% tamamlandi. Edonkey i kapadim sonra tekrar actim 100% den 1.2% ye indirdi download edilen bilgiyi, simdi yeni bastan cekmeye basladi. Sonlandirip dosya haline getirmedi hala temp dosyasi icinde duruyo tum datalar boluk porcuk sekilde. Hatta ustune download etmeye basladi tekrardan. Bu sorun neden olur bilen varsa cok sevinecem. edonkey 2000 diye arama yaptim ama benim sorunumu iceren bir basliga rastlamadim. Simdiden tesekkur ederim..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 edonkey 2000 pek kullanmadım ama emule'da şöyle bişi var, download edilen dosya %100 olduktan sonra completing yazar, yani indirdiği temp dosyalarını normal dosya haline getirmeye başlar bu da birkaç dk sürer. Sen de tam dosyayı tamamlarken kapamış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar