Sakalliyan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Malesef mid2012 MBA'in ssd'si mevta oldu. 64 gb. 5 yıl önce 2000 TL'ye almıştım zaten aleti, sordum bi tamirat için 128 gb koymalı 1500 (kdv dahil) 256 gb 2300 (kdv dahil) fiyat çekti Şu sayfada:https://everymac.com/systems/apple/macbook-air/specs/macbook-air-core-i5-1.7-11-mid-2012-specs.html Standard Storage: 64, 128 GB SSD Std. Storage Speed: 246/264 MB/s* read/write hızı böyle yazıyor. mediamarkt'ta şöyle bi şey buldum: http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sand%C4%B1sk-240-gb-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-ssd-disk-sdssdext-240g-g25-1148689.html Ürün Tipi: Harici SSD Bellek Kapasitesi: 240 GB Aktarım Hızı (Okuma): 415 MB/s Aktarım Hızı (Yazma): 340 MB/s Desteklenen İşletim Sistemleri: PC ve Mac bilgisayarlarla uyumlu Ürün numarası: 1148689 Ekipman Özel Nitelikler: Yüksek çözünürlüklü fotoğraf, video ve dosyalar için yüksek hızlı depolama, Harici sabit sürücüden 4 kata kadar daha hızlı, Akıllı telefonunuzun yarısından daha ufak, Cebe sığan zevkli tasarım, Darbeye ve titreşime dayanıklı, Aşırı ısılara dayanmak üzere test edilmiştir, Serin, sessiz çalışma USB teknolojsi: USB 3.0 mobilite konusu mühim değil zaten masaüstü formatında kullanmayı düşünüyorum bundan sonra bir monitorüm hoparlör klavye mouse var hazırda dönüştürmeyi düşünüyorum. hız kaybı yaşar mıyım sizce? ya da makul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yani çok şans bir ihtimal ama, apple böyle şeyleri bedavaya halledebiliyor. garanti kapsamında olmayan imac 27" late 2012 aleti hard disk bozuk diye götürdüm, bir de ekranın kenarından toz girip leke yapıyor bu aletlerde, laf arasında bunu da temizleyebilir miyiz demiştim, o bütünleşik tamamen değişmesi lazım gibi bir şeyler demişlerdi. harddiske 500 tl alıp, yenisini takıp, ekranı da bedava değiştirdiler. ssd koymadı tabi yerine, APPLE HDD ST1000DM003 koymuş. düz hdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 hic baska bir konu acmak istemedim. mac mini late 2014 var ben de yahu internette epey video var acaba ram falan takilir mi bu alete ? yasamasini saglamak icin ? epey once alinmis elden de cikaramadigim bi alet. abuk subuk yavasligi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 ram + ssd + format tamamdir iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Korax said: ram + ssd + format tamamdir iste Kutuyu acip takabiliyoz mu ? Lehim mehim var diyenler oluyodu, oyle bi imkan varsa tabii yaptiririm yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Eşimde aynısı var, geçen ay kendim hem ram hem ssd hallettim. Toplam 35 dk falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 modeline yilina göre ara önce ifixit.com dan falan bak, yeni modellerde var diye biliyorum ama eskilerde bisi olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Pasha said: Eşimde aynısı var, geçen ay kendim hem ram hem ssd hallettim. Toplam 35 dk falan sürdü. Late 2014 oluyormus evet. Sen neler taktin hizlanmasi icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 ram ssd, ucuna da taramali taktikmi tamamdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Mac uyumlu ram al, ssdde özellikle dikkat etmen gereken bişey yok. Çift disk takabiliyosun hatta, eski hdd’i 2. Slota takarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Bu mac mini lerin ram leri hangi model olarak geciyodu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Arastirdinmi buarada ram lehimlimi degilmi diye? https://www.ifixit.com/Teardown/Mac+Mini+Late+2014+Teardown/30410 Step 10: LPDDR3 demis ayriyeten bide bu: said: Unfortunately, the RAM is soldered to the logic board. This means that if you want to upgrade the RAM, you can only do so at time of purchase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Mac mini serisi dünyanın en saçma ürünlerine sahip maalesef. 2012'si 2014'den daha çok performans veriyor ve RAM'i diski her şeyi değiştirilebiliyor. 2014'te hatırladığım kadarıyla RAM değişmiyordu, sadece diski SSD yapabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Aha orayi atlamisim. Hayda mal gibi bi bilgisayarla bas basa mi kaldim yani ben simdi peff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ram 8gb falansa yeter zaten, ssd tak ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 4gb ram mis degmez. koyim kutusu faturasi falan var zaten satilsin gitsin amean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar