Tim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Vindoz falan ugrasmadan. Mac'de calisan ve mevcut donanimlarla camur gibi calismayan ne var, ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 parallels öneririm, windowsla uğraşmadan windows kuruyorsun. baya entegre çalışıyorlar, hatta o kadar entegre ki kendini kaybedersin. ben masaüstüne kısayol koymaya üşenen adam olarak kurdum, o derece basit kurulum ve çalışması. ille oynayacağım mac diyorsan, civilization 5. steam listeni de mac olarak bir filtreleyip göz atınca fikir sahibi olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Harici SSD'de kurulu vindozum var. sorunum yok ama istemiyorum abi vindoza boot etmek. acayim aleti oyunumu oynayayim 5 dk kapatayim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 işte boot yok. yer ayırma da yok, pencere gibi çalışıyor ama masaüstleri senkronize, birinde dosya açarsan default neyde aç dersen mac win arası kendi geçiş yapıyor. büyük nimet, bi business edition a göz gezdir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 dota ve oldrunescape oynuyorum ben. Dota'da biraz yavasliyor basta ama iyi yani oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 hearthstone. :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Benim oynadiklarim sunlar; - Terraria - OpenTTD - Shenzen io - rimworld - factorio kasmiyor, guzel vakit gecirtiyor hepsi. Bir de opus magnum'u bekliyorum early accessten ciksin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 darkest dungeon, broforce, this war of mine tarzı indie-a arası oyunlar oynuyorum genelde, zaten oyunlarla çok vakit geçirmemek için mac e geçtim. ama heroes 3 her zaman yüklü(wine) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar