tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ya hep arka cikisi kullaniyorum ama realtek managerda 2 secenek cikiyo settingsde ac97 front panel hd audio front panel diye baska da secenek yok ayrica stock voltaj kullaniyomusum, simdi ogrendim en basta 1.35 yazmistim voltaja clock speedi x47 yaptiktan sonra x45'e cekince 1.245'e cekmistim kafama gore, meger stock value imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 resimde goruldugu gibi arka paneller yanmasina ragmen settingsde farkli seyler cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Arka çıkışta da yapıyorsa driver değiştirmeyi dene veya anakartın forumlarında benzer sorun yaşayan var mı bir bak belki ayarı vs. vardır ama anakart iyi izole edememişse ses çipini yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 RAM'in Thaipboon Burner'dan screenshotını koyarsan(şu şekilde) bir tane preset atabilirim, Ryzen'lerde kullanılan tightened timingler Intel platformlarda da sorunsuz çalışıyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 read seceneginden ilkini sectim 2 tane vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Single Rank Hynix AFR 3000C15 Şunları dene 1.4V DRAM voltajıyla, 3200C16 timingler BankGroupSwap ve BankGroupSwapAlt yok Intel platformunda GeardownMode da yoktur muhtemelen, varsa açabilirsin Cmd2T denen Command Rate diye geçer. 1T dene, stabilite testini geçerse 1T devam edersin, yoksa 2T'ye çekersin Bazı ayarlar BIOS'da olmayabilir, onları Auto bırak geç. Bazı ayarları da anakart otomatik diğerlerinden hesaplayıp çekecektir. Stres testi için de bütün gece HCI Memtest'e bırak fanları açıp, thread sayısı kadar pencere açıp boş RAM miktarına böleceksin. Senin için 3400MB kafi olacaktır (13.5 GB / 4). Son şekil şuna benzeyecek(4 pencere açık 4 thread olduğu için, pencere başı 3400MB test edilecek) Bu benimki, 12 thread (13.5/12 pencere başı) Hata verirse stabil değildir. %1500-%2000 aralığına hata vermeden ulaşırsa stabildir. Tabi CPU OC'unu kapatıp denemen lazım bunu. Ondan sonra tekrardan CPU OC'una başlayabilirsin :) Kaby Lake OC threadlerine bak yalnız CPU OC için, başka değerlerle de az oynamak gerekebilir veya Esh'e sor, o da Coffee Lake CPU kullanıyor, bir farkı yok platformların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 oo butun geece bunla ugrasirim ben cok sagol simdi voltaj dusurmeyle ugrasiyorum 1.152 4.5 ghz 1.120 yapinca windows crash yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 voltaj dusunce temp de dusuyo di mi son soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ya simdi de templer cok dustu yani ben bunu daha fazla arttirabilirim stock coolingle off 3.8 ghz ile 4.5 arasinda 700 mhz fark var ben de bisey sanmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 %20 fark var, daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 75c'i gorene kadar OCliyim mi? gradual voltaj arttirarak? kafa yedirtir bu oc ama zevkli biseymis ilk kez yapiyorum gece de senin tutorialla ram oclerim sagolsain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 fps artışın kaç oldu onları not etseydin keşke stock vs Oc yapardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 samaella said: fps artışın kaç oldu onları not etseydin keşke stock vs Oc yapardın valla 72 fps 4k benchmark, onu yaptigim zaman cpu ocsiz idi asus performance zimbirtisini secmistim, heralde auto tune gibi bisey, biostan da yapilmiyodu zaten zaten benim tek istedigim cpu intensive oyunlarda vs bottleneck yememek. render falan yapmiyorum makinada sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar