Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıraktım

behran

Öne çıkan mesajlar

heeh ben bi gazla başbida ha gayret[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben sirf baglanti yüzünden sıkıldımoyundan
yo oyun süfer giriceksin full action yapan bi corpa egelnieksin delielr gibi ama makinen baglantin kaldirmioken oyun tamamen bosh gelio bana artık
en son 30 vs 30 luk bi fleet battle a giriodum oynadigimmakinede 512ramli ortalama bisi yani gemileri görmemle makinanin iptal olmasi ayni sn icinde oldu (ha birak 30vs30 uu 5vs5 te kasilmistim bir keresinde.. kasilmish vede patlamistim akabinde..) sansima kimseler bana ates etmedi üstünede gang warpla baska bi yere gittikte yirttim ki isin komigi gang warpada giremiodum az daha lagtan kasilmadan.. böle bi durum varken hich zevk alamiorum o pvp dedigin hadiseden.. dier bi deisle pvpde sadece ekrana bakip birilerinin seni ne zaman patlatacagini izlemek hichde zevkli deil..[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 15 Aralık 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sen suss pis miner bozuntusu sen git "roid"lere "ateş" et
abicim cloaking devicem beni kaz kez kurtarmisti gerci su (neydi zimbirtilarin adi.. immm) yerinizi bulmak icin firlatilan seylerdende sakınabiliomusun test etmek nasip olmadi (en son 7 vs 1 de cloaklamistim sornada ciktimdi oyundan saten) ama oyuna basladigim ilk günlerdede hep barinirdim neden cloaking yokk nidennnn
:) cloak geldi ben eglencemi buldumdu tabi kısıtlı cloaking olai biraz sinir.. abartipta cloak fragatede kullanmak istemiom ben bs yi sınırsız kullanmak istiodum süfer olcakti ama olmadi iste :(
(cloaking icin özel bi gemi yapabilirdlerdi daha az slotu ates gücü daa az arsi olan nie yapmazlarki... die baslayan bi cümle kurucaktim sonradan firmanin CCP oldugu aklima geldii.. moayi eagle die yutturmaya kalkan firmadan ne beklersinki.. heh)[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...