behran Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 son zmanlarda yapıcak bişi bulamamak oyunu aşırı bayması nedeniyle oyunu bıraktım....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 benide baymaya balsası ama ha gayret..Biraz daha dısımızı sıkıcaz[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben bırakalı 1 ay oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bende sadece skill basiyorum ne tesaduf :)[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 kekosunuz kekoo ondann[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 heeh ben bi gazla başbida ha gayret[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yanliz oynayanlarin yada corp'unca ilgilenilmeyen playerlarin hazin sonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 1 senedir oynayan ve belli bi doyuma ulasmish playerlarin hazin sonu daha uygun kacmakta su an foxx..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Yanlizlikla veya corpla alakasi yokki ? Oyunda yapılacak herşeyi yaptım.Heyecanım kalmadı artık oyuna karşı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 foxxda alisir nede olsa daha yeni cocuk biaz oynasin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Walla PvP den gerisi boş zaten. Butun MMORPG lerdeki en zevkli olay o zaten, kendi beyniniz ile diğer beyinlerin çarpışması. Ben bundan sıkılacağımı sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 valla ben sirf baglanti yüzünden sıkıldımoyundan yo oyun süfer giriceksin full action yapan bi corpa egelnieksin delielr gibi ama makinen baglantin kaldirmioken oyun tamamen bosh gelio bana artık en son 30 vs 30 luk bi fleet battle a giriodum oynadigimmakinede 512ramli ortalama bisi yani gemileri görmemle makinanin iptal olmasi ayni sn icinde oldu (ha birak 30vs30 uu 5vs5 te kasilmistim bir keresinde.. kasilmish vede patlamistim akabinde..) sansima kimseler bana ates etmedi üstünede gang warpla baska bi yere gittikte yirttim ki isin komigi gang warpada giremiodum az daha lagtan kasilmadan.. böle bi durum varken hich zevk alamiorum o pvp dedigin hadiseden.. dier bi deisle pvpde sadece ekrana bakip birilerinin seni ne zaman patlatacagini izlemek hichde zevkli deil..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 15 Aralık 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 haklisin o konuda creed. Ama daha kucuk gruplarla pvp yi dene o zaman. Mesela 5-6 kisilik bir grup olusturun hepinizdede cloaking device olsun, oyundan aldigin tad 1 kat daha fazla oluyor inan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1 kat artıosa almayalım yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen suss pis miner bozuntusu sen git "roid"lere "ateş" et abicim cloaking devicem beni kaz kez kurtarmisti gerci su (neydi zimbirtilarin adi.. immm) yerinizi bulmak icin firlatilan seylerdende sakınabiliomusun test etmek nasip olmadi (en son 7 vs 1 de cloaklamistim sornada ciktimdi oyundan saten) ama oyuna basladigim ilk günlerdede hep barinirdim neden cloaking yokk nidennnn :) cloak geldi ben eglencemi buldumdu tabi kısıtlı cloaking olai biraz sinir.. abartipta cloak fragatede kullanmak istemiom ben bs yi sınırsız kullanmak istiodum süfer olcakti ama olmadi iste :( (cloaking icin özel bi gemi yapabilirdlerdi daha az slotu ates gücü daa az arsi olan nie yapmazlarki... die baslayan bi cümle kurucaktim sonradan firmanin CCP oldugu aklima geldii.. moayi eagle die yutturmaya kalkan firmadan ne beklersinki.. heh)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar