Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Baggio said: Rotweiler said: Bir de ek bilgi vereyim bununla ilgili: Sizin beyan ettiğiniz gelir bilgileri esas. Baggio'nun dediği gibi meslek vs göremezler. İş yeterince önemliyse beyanı sallamayıp illa bordro isteyebilirler tabi de minik tüketici kredilerinde, aşırı düşük limitli kredi kartlarında falan genelde kasmıyorlar evet. Kredi notunuzda bir sakatlık varsa, BDDK kara listesine girdiyseniz falan "gg" tabi :p En iyi kazananlar listesinde bile olunca istemiyolar, tecrübe ile sabit. Tabii işin mevzuat kısmı fakrlı olabilir kendi içlerinde. Onu bilmiyorum. Çoğu zaman hesabına giren çıkan miktarlar yüksekse, ağızları sulanıyor. Bir de dediğim gibi tüm bankalardaki bilgilerinin tutması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 senko said: peki maaş hesabımın olmadığını x bankası neden otomatik olarka her ay benim kredi kartı limitimi arttırıyor olabilir? 2k tanımladıydım kredi kartını, bişi alıcak olursam otomatik arttırım diye büyük bişi de almadım, kendi otomatik arttı hep şu an 45k ne zaman duracak diye merakla bekliyorum. O kart limitin kredi limitini de yiyo. Yarin bigun 100k kredi istesen o kart yuzunden cikmayabilir. Yada once kartin limiti dusuttur diye zorlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 evet var öyle bir şey. askere gitmeden önce kredi kartını kapatmamıştım, yıl 2012 de 300 tl limiti vardı kartın ve doluydu. ufak para diye sallamadım ve uınututm. askerden gledim evlendim ve öyle kapattım borcu. belki 1 yıl falan sürdü rahat. sonrasında kreid kartına başvurdum 100tl limitli bile çıkmaz dedi adam. findeks skorum o dönem 200-300 arasıydı. aradan 2 yıl geçti, yeni kart aldım. 15k limiti var, ekstre çıktığı an hemen ödüyorum. 21k ya çıkardılar şimdi. ebesinin. napacaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Pordakal said: senko said: peki maaş hesabımın olmadığını x bankası neden otomatik olarka her ay benim kredi kartı limitimi arttırıyor olabilir? 2k tanımladıydım kredi kartını, bişi alıcak olursam otomatik arttırım diye büyük bişi de almadım, kendi otomatik arttı hep şu an 45k ne zaman duracak diye merakla bekliyorum. O kart limitin kredi limitini de yiyo. Yarin bigun 100k kredi istesen o kart yuzunden cikmayabilir. Yada once kartin limiti dusuttur diye zorlayabilirler. Toplam limitten yiyor diye bir sey yok. Daha dogrusu toplam limit diye bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Var. BDDK genelinde işleyen, kredi notun ve çeşitli diğer faktörlere bağlı bir kişisel toplam limitin var, atıyorum 50k olsun. İki bankadan toplam 50k limitli kredi kartın varsa üçüncü bir bankadan istediğinde red yiyebilirsin. Yemezsen de riski banka kendi insiyatifiyle almış demektir. Garanti'de bizzat başıma geldi mesela, limit artışı istedim, "tamam verelim maaşınız falan uygun ama kişisel limitinizi başka bankalardaki kredi kartlarınızla doldurmuşsunuz, oralardakini biraz düşürün burada arttıralım" diye cevap geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 işte o limit sadece kredi kartları ve ek hesap limitleri ile sınırlı. onun adı toplam kredi limiti değil. o da toplam aylık gelirinin 4 katı. 5k gelirin, 20k kredi kartı limitin varsa ihtiyaç kredisi veremeyiz gibi bir şey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bu bir tek benim mi ilgimi çekti. din adamı diye ayrı meslek olur mu? ya memursundur ya da tokatçıysan serbest meslek yazarsın. bu seçenek başlı başına hükümete takla gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar