Grekon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 başka bir topic e post atmıştım. fakat yeni bi topic acmaya karar verdim. 3 gun once ehliyetsiz yakalandım. sabaha karşı 4 suları... 2 saat dil doktuk o kadar tabi nafile. 50 milon bayıldım. düngece de bizim peder arabayı caldırmış. bide tam çalarken gormuş hemen kendini arabanın onune atmış. tabi adam dinler mi bizimkinin üzerine badozlama sürmuş aracı. diz kapagı zedelenmiş. bakalım daha ne gelicek başımıza...[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilk olay kötü hiç bir zaman ehliyetsiz kullanma benimde ehliyetim yok ama 4 senedir kullanıyorum ama fazla çıkmıyorum çünkü atıyorum birine çarpsam yada o bana çarpsa yada önüme atlasa biri suçlu benim çünkü ehliyetim yok. ikinci olay için ise büyük geçmiş olsun umarım aracınız bulunur.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Geçmiş olsun... Ama ilk hata kader deil tamamen sana ait bir hata... Ehliyetsiz çıkma.. Ehliyet almadıysan daha hiç çıkma... İlla başına kötü şeyler geldi diye hep kötü düşünme..Bakalım sırada ne war dersen boşuna moral bozarsın.. Yat kalk haline dua et yaşamaya bak tadını çıkar..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2 saat dil döktük ama nafile diyosun ve ehliyetsiz yakalanınca 50 milyon bayıldığına yanıyosun? hey allahım.. uslanmayız yemin ederim uslanmayız.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ehliyetsiz yakalanınca polise nasıl dil döktün çok merak ediyorum ehliyetsiz yakalanmanın ne tür bi bahanesi olurki adam insaflıymış 50 milyon almış İkinci olay ise gerçekten çok üzücü bide o anı görmek daha da kötüdür bide az daha eziliyomuş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 geçmiş olsun,baban kısa sürede iyileşir umarım.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 belki sende ehliyetsiz kullanırken birini ezcektin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 burdan bazı polislerin şerefsiz olduğunu ,hiç bizaman akıllanmicaklarını da çıkarabiliriz.. vericekti 600 milyon cezayı, hem sen akıllancaktın hem devlet kazancaktı. dier olay için üzüldüm gercekten .geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bakın ehliyetsiz yakalanırsanız ne olur? bu 600 lirayı direk ödemiyorsunuz. belirli bi ücret ceza ödüyrosunuz. daha sonra mahkemeye çıkıyorsunuz. Hakim bey araç sahibine soruyor. Evet; benden izin alarak araçı aldı = hayati teklikeye mahal verdi diye araç sahibi habis yatar. Hayır; benden izin almadan aldı derse = x kişi araçı kaçırmaktan artı ehliyetsiz kullanmaktan habse girer. bütün masraflar içinde 600 lira Ben yaptım siz yapmayın... [Bu mesaj Grekon tarafından 11 Şubat 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kaçırma sebebin nedir? mantıklı bir biçimde anlatabilir misin? kaçırmasan nolurdu? amaç hava atmak mı doğru söyle.. dürüst olalım burda[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Grekon, 11 Şubat 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bakın ehliyetsiz yakalanırsanız ne olur? bu 600 lirayı direk ödemiyorsunuz. belirli bi ücret ceza ödüyrosunuz. daha sonra mahkemeye çıkıyorsunuz. Hakim bey araç sahibine soruyor. Evet; benden izin alarak araçı aldı = hayati teklikeye mahal verdi diye araç sahibi habis yatar. Hayır; benden izin almadan aldı derse = x kişi araçı kaçırmaktan artı ehliyetsiz kullanmaktan habse girer. bütün masraflar içinde 600 lira Ben yaptım siz yapmayın... [Bu mesaj Grekon tarafından 11 Şubat 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Valla böyle bir ceza varsa sebebi var demektir. Ki var da zaten, her gün kaç kişi kaybediyoruz trafikte. Her önüne gelen daha ehliyet almadan "ben usta şoförüm bişey olmaz" diye atıyo kendini trafiğe... Nefret ediyorum bu yüzden trafiğe ehliyetsiz, hatta ehliyeti olanların da yeterince pratiksiz çıkmasından. Keşke rüşvet almak yerine doğrudan cezayı uygulasalardı, sana özel değil, bu türden suç işleyen herkese...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Şubat 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 konuya pek yön vermediğim için sanırım yanlış anamalar var. yok canım ne kacırması! 7 senedir ehliyetim vardır. üstelik sabahın körü her yer ayaz artı o kadar araba kullanmışlıgım vardır. karda kıyamette arabayla dısarı cıkmam ki arkdaşımdan yarın için gerekli bi kaç evrak vardı. sabah erkenden evraklarin iletilmesi gerekiyordu. bu yuzden yoksa bu yaşımda da babamdan araba kaçırıcak halim olamaz. gercek konuyu izah edersek; polis ehliyetimi sorunca ben her zaman ki gibi cuzdanımı actım bi baktım ehliyet yok hangi arada ne zaman içinden cıkarmısım bilmiyorum.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Grekon, 11 Şubat 2005 14:50 tarihinde demiş ki: hangi arada ne zaman içinden cıkarmısım bilmiyorum. zenginiz diyosun ? :p ben anladım durumunu gerçekten böle izah ettiğin için de saol[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Grekon, 11 Şubat 2005 14:50 tarihinde demiş ki: konuya pek yön vermediğim için sanırım yanlış anamalar var. yok canım ne kacırması! 7 senedir ehliyetim vardır. üstelik sabahın körü her yer ayaz artı o kadar araba kullanmışlıgım vardır. karda kıyamette arabayla dısarı cıkmam ki arkdaşımdan yarın için gerekli bi kaç evrak vardı. sabah erkenden evraklarin iletilmesi gerekiyordu. bu yuzden yoksa bu yaşımda da babamdan araba kaçırıcak halim olamaz. gercek konuyu izah edersek; polis ehliyetimi sorunca ben her zaman ki gibi cuzdanımı actım bi baktım ehliyet yok hangi arada ne zaman içinden cıkarmısım bilmiyorum. Hah tamam, o zaman lafım yok. Ben 18ini doldurmadan ya da doldursan da ehliyet hiç almadan araba kullanıyorsun sandım ve o yüzden bu kadar sert tepki gösterdim. Ama öbür türlü zaten ceza 600ytl değil bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 geçmiş olsun en diyeyim.ama ehlietini unutmanla kaderin ne ilgisi var anlamadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bakın ileride trafik durdurursa sizi biraz gözlemleyin etrafta neler oluyor. Özellikle sabahları memmur beylerin son postayı atmak için yarıştıklarını goruceksınız.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: sirnaber, 11 Şubat 2005 12:25 tarihinde demiş ki: ilk olaya kader demen biraz manasızca, saçmalamışsın ehliyetsiz araba kullanarak..ikinci olay içinse geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin. Valla hafiften cana da gelmiş galiba :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Gecmis olsun 2. olay icin...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar