-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Lütfen bu bağlantıdan dilimizi korumak adına bir şeyler yapalım. [spo1=Not]Bu başlığı daha önce tartışıldığını bilmem nedeniyle tartışma konusu yapmak için açmıyorum.[/spo][signature][hline]http://free.hostdepartment.com/h/haberler/images/ataturk.jpg [Bu mesaj -007- tarafından 10 Şubat 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sağol yazı için önemli bi konu.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 onemli evet...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya kanser etçek beni bu hürriyetteki salaklar yeminlen. Haber MÜKEMMEL. bakıyoruz: "bir cep telefonunda yazılıp gönderilen mesaj diğer cep telefonunda okunmaz oluyor. Yeni nesil Türkçe karakterlerin yerine aksak karşılıklarını, örneğin "ı" yerine "i", "ğ" yerine "g", "ş" yerine "s" kullanmak gibi bir alışkanlık edinmeye başladı." Tamam burasına cidden hak veriyorum ve destekliyorum. Ama bu haberin altına bile F klavye saçmalığını koymuşlar. "Bilgisayar satıcılarına ürünlerini standart olarak F klavyeli satma mecburiyeti getirilsin, Q klavye seçeneği tüketici tercihine bağlı olsun" bu ne biçim saçmalıktır yahu. Sana ne? SANA NE? SA-NA-NE? Bilgisayar dediğin sadece Ofiste kullandığım daktilo demek mi? İlla "Türkçe yazmayı destekliyen klavye" kullanmak mı zorundayım? Sadece Türkçe yazı mı yazıyorum ben? Program kısayolları ne olcak? Oyunlar ne olcak? İnternette ingilizce yazışmak nolcak? Onları düşünmek yerine adamlar sadece F klavyeye takmış. Ha bir de Hürriyet sürekli "F klavye bilgisayarı kendi kendine öğrenen profesyonellerin bildiği şeydir, Oysa Q klavye kullananların hepsi kursa gidip öğrenmiştir" Evet asıl canımı sıkan uzun zamandır böyle saçma iddialarla karşımıza çıkmasıdır. Şimdi de Cep Telefonlarında Türkçe desteği olmamasının arkasına F klavye saçmalığını koymuşlar Ne yapsam bilemiyorum ki deli ediyor adamı. NOT: Bu Yurtsan Atakan'a da ayrı bir sinir oluyorum. Elma hakkında bir anısını anlatıp alta www.elma.com gibi birşey yazıyor, birçok sitede de benzer taktiğe başvuruyor, buna da internet sitesi inceleme adını veriyor. Ne yani paticik.com'dan bahsederken de kediyle ilgili bir anısını mı yazıcak?[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Şubat 2005 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bonecrusher katılıyorum saçma sapan birşey bu.Destek mestekde asla vermem böyle şeylere.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben daha farklı birşeyler çıkacak diye bekliyordum.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:151/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 delirme bone sinirlenme tamam :)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bilgisayar satıcılarına ürünlerini standart olarak F klavyeli satma mecburiyeti getirilsin, Q klavye seçeneği tüketici tercihine bağlı olsun bunun mantığı neki f q ne farkeder[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahah bone patlamış :) Harbi nedir yani F klavye kullanınca Türkçe mi kurtuluyor? Ben "egzajere, atensiyon, enteresan" ı F ile yazsam noolur Q ile yazsam noolur[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Şubat 2005 23:15 tarihinde demiş ki: ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya gene mi ya kanser etçek beni bu hürriyetteki salaklar yeminlen. Haber MÜKEMMEL. bakıyoruz: "bir cep telefonunda yazılıp gönderilen mesaj diğer cep telefonunda okunmaz oluyor. Yeni nesil Türkçe karakterlerin yerine aksak karşılıklarını, örneğin "ı" yerine "i", "ğ" yerine "g", "ş" yerine "s" kullanmak gibi bir alışkanlık edinmeye başladı." Tamam burasına cidden hak veriyorum ve destekliyorum. Ama bu haberin altına bile F klavye saçmalığını koymuşlar. "Bilgisayar satıcılarına ürünlerini standart olarak F klavyeli satma mecburiyeti getirilsin, Q klavye seçeneği tüketici tercihine bağlı olsun" bu ne biçim saçmalıktır yahu. Sana ne? SANA NE? SA-NA-NE? Bilgisayar dediğin sadece Ofiste kullandığım daktilo demek mi? İlla "Türkçe yazmayı destekliyen klavye" kullanmak mı zorundayım? Sadece Türkçe yazı mı yazıyorum ben? Program kısayolları ne olcak? Oyunlar ne olcak? İnternette ingilizce yazışmak nolcak? Onları düşünmek yerine adamlar sadece F klavyeye takmış. Ha bir de Hürriyet sürekli "F klavye bilgisayarı kendi kendine öğrenen profesyonellerin bildiği şeydir, Oysa Q klavye kullananların hepsi kursa gidip öğrenmiştir" Evet asıl canımı sıkan uzun zamandır böyle saçma iddialarla karşımıza çıkmasıdır. Şimdi de Cep Telefonlarında Türkçe desteği olmamasının arkasına F klavye saçmalığını koymuşlar Ne yapsam bilemiyorum ki deli ediyor adamı. NOT: Bu Yurtsan Atakan'a da ayrı bir sinir oluyorum. Elma hakkında bir anısını anlatıp alta www.elma.com gibi birşey yazıyor, birçok sitede de benzer taktiğe başvuruyor, buna da internet sitesi inceleme adını veriyor. Ne yani paticik.com'dan bahsederken de kediyle ilgili bir anısını mı yazıcak? Klavye konusunda haklı olabilirsin diğer; 2 seçeneğe baktığımızda: said: Sanayi Bakanlığı Türkiye'de satılacak ürünlere Türkçe desteğine yönelik zorunlu standart koysun Devlet Türkçe karakter seti için bir standart belirlesin ve tüm yazılımlara bu standarda uyma zorunluluğu getirilsin. Bu ikisine gereksiz ya da saçma diyecek bir Türk düşünmek beni deli ediyor. İsteyenler buna katılıp 3 seçenekten istediğini seçsin derim.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim yazdıgım programa devlet ne karısır?? ister koyarım ister koymam türkce destegi.. öle salaklık mı olur? istemeyen de alıp kullanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yazılımlara standart ne demek ben onu anlamadım.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iyide böle bir destek almak için korsanı önlemek gerekli adamın satışaları artsınki daha fazla önem versin işine[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim seçimim hangi harfi kullanıcağım hangi klavyeyle yazıcağım.Ben istediğim harfi istediğim gibi resmi olmıyan yerlerde kullana bılırım bu bukadar basit.Türkçemiz senelerden beri çok büyük bir tehtit altında. Fransızca başta olmak üzere bir çok yabancı dilin etkisine girmişti zaten bence klavyelerı bukadar one çıakrmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bir millet kendi dilini özgürce yazamıyor, kullanamıyor ve dilini mecburen değiştirmek zorunda kalıyorsa bu o milletin ezikliğidir. Ben şahsen bu Türkçe ezikliğini kendime yediremiyorum ve Türkçe karakterlerin kullanımının artması için elimden gelen her şeyi yaparım.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Öehhhhhhhhh be. Yeter ulan. Yasaklansın Türkçeyi koruma başlıkları.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bone.. kardesimize +100000000000000000000.......(sonsuz)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ihracat yapıcam diyelim şimdi ben ş kullandım.. gel de açıkla bunu dışardaki adama saçmalamaya başladı artık bu topicler ya. çok hit alıyo çok msj atılıyo diye 1000'lerce açıldı yetti artık nedir amaç bunu açıp evet çok post aldı topicim popüler oldum mu amaç? ulaşır merak etmeyin bıktım artık bu topiclerden. sıkıldım açmasın kimse yasaklasın adminler.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -007-, 10 Şubat 2005 23:02 tarihinde demiş ki: Bu başlığı daha önce tartışıldığını bilmem nedeniyle tartışma konusu yapmak için açmıyorum.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 00:56 tarihinde demiş ki: ihracat yapıcam diyelim şimdi ben ş kullandım.. gel de açıkla bunu dışardaki adama saçmalamaya başladı artık bu topicler ya. çok hit alıyo çok msj atılıyo diye 1000'lerce açıldı yetti artık nedir amaç bunu açıp evet çok post aldı topicim popüler oldum mu amaç? ulaşır merak etmeyin bıktım artık bu topiclerden. sıkıldım açmasın kimse yasaklasın adminler. Dilinin adını kendi alfabenle yazamıyosan ve sana başkaları bunun için açıklama yapmıyosa sen de yapmayacaksın.. ama bunun nedeni tabii ki teknolojik olarak geri kalmamız. Keşke Ş harfiyle ihracat yapabilsek..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yapamıyoruz kardeşim daha bunun nesine propaganda yapıyosun. japon'lar japonca mı marka ismi koyuyo en milliyetçi en ülkeyi kalkındırmaya çalışan millet.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 01:04 tarihinde demiş ki: yapamıyoruz kardeşim daha bunun nesine propaganda yapıyosun. japon'lar japonca mı marka ismi koyuyo en milliyetçi en ülkeyi kalkındırmaya çalışan millet. propaganda falan yapmıyorum gereksiz yerlere getirme konuyu marka muhabbetine falan girmişsin konuyla alakası yok lütfen başa dönelim![signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 biraz dur de kendine ya. konu açmış olmak için açıyosun 23 ocaktan beri 18 konu açmışsın bunların 4'ü daha önce açılmış konular. bir ikisi de kitlenmiş. eski türkçe tartışılan bi forumu uplarsın ahanda böle işte böle de bi yazı var dersin. rica ediyorum ya. alla alla[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: -007-, 11 Şubat 2005 01:00 tarihinde demiş ki: Keşke Ş harfiyle ihracat yapabilsek.. bu ne ? ... ihracatı sen adınla mı yapıyosun markanla mı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 opps iki kere yollamışız. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 11 Şubat 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar