Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade : Trinity

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8-9 gün önce açayımmı diye düşünüyordum topic.
film gerçekten sağlam olmuş.bu sefer blade in yanında 2 kişi var.biri whistler ın kızı .biri de ex-vampir hannibal king.
alın sparktan vampirci gençliğe bir hizmet
http://www.bladetrinity.com/
(flashları tek tek izleyin müzikler hasta)
bu sefer dracula ile savaşıyorlar.kendisi en kusursuz vampirmiş.

king abimiz ne demiş "I see you alone ,surrounded by a sea of enemies and this is a war you cant win alone"[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 08 Aralık 2004 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
blade her filmde daha bi şekil oluyo ya. şimdi de karizma yakıyo. şu hannibal king in tipi de uymuş filme. ama onları geçtim de, ben bu whistler ın kızını yirim!

nerde oynuyodu bu kız? pirates of the caribbean diyesim geliyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla bir zamanlar trt 1 de gösterilen bir aile dizisinde oynayan bir model kendisi (jessica biel)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 08 Aralık 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
blade her filmde daha bi şekil oluyo ya. şimdi de karizma yakıyo. şu hannibal king in tipi de uymuş filme. ama onları geçtim de, ben bu whistler ın kızını yirim!

nerde oynuyodu bu kız? pirates of the caribbean diyesim geliyo

Whistler ın kızını ben de yeme taratarıyım ama abla Pirares of caribbean de oynamadı sanırım Keira Knightley ile karıştırdın[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mesaj tarihi:
said:
Sparkcaster, 08 Aralık 2004 20:42 tarihinde demiş ki:
bildiğim kadarıyla bir zamanlar trt 1 de gösterilen bir aile dizisinde oynayan bir model kendisi (jessica biel)

Kalabalık ve Mutlu adlı dizi.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır.

Jerian Flameeye of

[Bu mesaj flameeye tarafından 08 Aralık 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Modern clubber vampir filmleri cok dusuk ve yetersız oluyor...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
berberini değiştirmiş !

ya nedir şimdi bu
asosyal süper kahramanların
yıllardır hangi
berbere gittiği olayı *

var mıdır böyle bişi ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
1 ve 2 ye gore cok kotuydu.gitmeyin paraniza yazik olur.wesley snipes hikaye su hannibal king i oyniyan artist filmi goturdu diyebilirim..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
said:
uncla, 10 Aralık 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
şu an vizyondamı değilse ne zaman girer?

vizyonda ama turkiyede deil heralde..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
1 iyi 1 kötü var
gidenlere soruyorum: gitmeye değer mi? büyük iskender faciasından sonra( bana göre faciaydı) artık boş filmlere 7-8 milyon vermemeye karar verdim. sıkıyor bir süre sonra, "kadıköyde darbukatör çingene çocuklara versem daha iyi bir yatırım yapardım" diye düşünmekten bıktım:)

hayatın anlamını avucumuzun içine bıraksın demiyorum da "malkoçoğlu zenci olmuş fizik kurallarını çiğneyerek vampir kesiyor" sa ben almiyim[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
Blade'in de kendi içinde bir tutarlılığı var. Blade 1'de o zenci kadın gelip kendi kanını blade'e vermeseydi nolcaktı ? Blade ölecekti. Yani fazlada abartmamak lazm.

Bu arada Blade çok pahalı olsa gerek. Bir hafta geç geleceğine göre. Filmi dünya ile aynı anda vizyona sokamayanlar utansın.
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 11 Aralık 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
driftintosin, 08 Aralık 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
woaww.. cok ii .. zaten ben bekliodum .. bu seri wesley snipes la daha cok uzar inşllh.. cok sewindm ..

biyerde okumuştum baya bi süre önce. galiba 3leme olarak tasarlanmış blade dolayısıyla trinity ile bitiyor demek seri.[signature][hline]Ankara Paintball
  • Yeni Oluştur...