Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Evet ilk başta Doom Death yapan sonra dan vocalistin değişmesiyle Depresive/Suicide Rock haline gelen Finlandiyalı grup Sentenced, son albümü T.F.A , The Funeral Album'u çıkardıktan sonra dağılma kararı aldılar. 2004 de buna karar vermişler zaten. Son "hoşçakal" turu yaptıktan sonra bir daha toplanmamak üzere gruba son veriyorlar.. offical sitesinden bu üzücü haberi okuyabilirsiniz. R.I.P Sentenced :( www.sentenced.org[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kötü olmuş, sağlam gruptu sentenced...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 harbi ya olmadı simdi iyi gruptu sinirim bozuldu bak bu haberi duyunca of..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 haydaaaa noldu şimdi ne guzel müzik yapıyorlardı baya iyi dinleyicileri wardi. olmadı EToS a sevinirken sentenced gitti :([signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 vatan saolsun! hehe ne vatanı be?,ben saolim evet evet[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 04 Şubat 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bu işler nasıl oluyor şimdi dağılın lan diyip dağılıyorlar mı?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hayır arkadaşlar ben solo albüm cıkarcam diyo birisi biri zaten bende sesini beyenmyodum falan gibi oluyor heralde :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: DynamicK, 04 Şubat 2005 20:25 tarihinde demiş ki: bu işler nasıl oluyor şimdi dağılın lan diyip dağılıyorlar mı? Ahahaha akşam akşam...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben forgiver, 31 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sentenced Evet Saglam güzel bi gruptu ama Efsana deildi ya abartmayin bu kadar.Efsana diyince Akla gelenler:Queen,Rolling Stones,Pink Floyd vs vs fln dir yane bu gruplar ile ayni yere giremez Sentenced. ama dağildi kötü olmus gerçekten :( Ne yapalim..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Ayıptır.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Gaysiaaaaaan.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 neyse konserde izledik hiç olmassa sonra dağıldılar[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 seyirci onunde dagiliyorlarsa gidelim konsere[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: DynamicK, 04 Şubat 2005 20:25 tarihinde demiş ki: bu işler nasıl oluyor şimdi dağılın lan diyip dağılıyorlar mı? LoL ya Koptum ya İptal oldum burda.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 en azindan live izledim adamlari, dagilabilirler yani haha bohu aslinda drink to forget, drown all your sorrows gibi bi laf olmaz bi daa[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Lanet olsun be, uyuya kaldım gidemedim konserlerine, büsbütün kaçırmışım meyerse adamları. Son şansımızmış. Belli olmaz ama, dağılıp normal bi hayat sürücem diyen herkez normal hayatı kaldıramayınca tekrar dönüyor bu işlere. Yada başka gruplarda takılıyorlar.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 adamlar özellikle açıklama yapmışlar merak etmeyin tekrar toplanma olmıcak böle pembe dizi tadında bişey yapmaya niyetimiz yok. Sentenced bitti demiş adamlar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 tüh üzüldüm şimdi.. konsere gelseler bidahada izlesek[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Finlansdiya ulusal marşını söyledikten sonra dağılacaklarmış pazartesi tekrar toplanırlar[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 andımızı da okuyacaklarmış sonradan fgdjoıngfgnk neyse godhead devam eder herhal[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 We'll follow the Cold White Light forever...[signature][hline]And my heart slowly dies It gets lonely and cold She put a hole, through my kevlar soul --- Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: sirnaber, 04 Şubat 2005 21:31 tarihinde demiş ki: bizim grubun sentenced cover'ı çalacağını duydular ondan, özür dilerim herkesten :lol: ehue :D Ya üzüldüm yazık oldu :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ve bende kaamos vakti :([signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hmm yazık olduğu kesin ama en azından medeni bir şekilde dağıldılar... son albüm gerçekten son oldu adıda buna uygun.. iz bıraktılar ciddi ciddi[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yazik oldu bu ya son bi kez daha gidilir simdi konserlerine...[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar