Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji Kanalinda INTRO GAME'de bulusalim. (ben sunuyorum) :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar hergun saat :20.00de teknoloji kanalinda oyun tanitimlari ile karsinizda olucam umarim begenirsiniz daha yeni basladim ama ilerliyen zamanlarda cok daha neşeli vede ilgin yorumlar ile karsınızda olmaya devam edicegim :)

bilmeyen arkadaslar icin kablo tv : S33 bandidayiz :)

www.teknolojitelevizyonu.com[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Mesaj tarihi:
hadi bakalım hayırlı olsun...bu gece tekrarı saat kaçta kv den sonra izlerim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
olsun ya kameralara alıştıkça daha ii programlar yaparsın:D...bu gece izlemeye çalışıcam...başarılar...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
paticikten de bahset..mandoo diye bi eleman var çok graldır felan de...;)...hayırlı olsun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
arkdaşlar gece 12-2 arası yine aynı kanalda kapanış sayfası diye bi program war baya ii 3gündür oturup izliyom!MSN aracılığıyla istediğiniz soruyu soruyosunuz gerek bilgisayar gerek internet gerek oyunlar!!iki tane güzel abimiz sunuyo ben beğendim tawsiye ederim!!
Mesaj tarihi:
uyduda çıkıyorsa ben de ayarlayayım, izlerim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
digidede var 50 lerde 60 larda fln devamlı yayın hem foxtan fln sonra deil[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bugun bir aksama oldu maglesef yollar vede kar yuzunden cekim sonraya kaldi ama pazartesi'den itibaren bir suru yeni oyunla beraber sizler ile olucam prince of persia 2 vede dragonball 3 budokainin tanitimlarini pazartesi vede sali gunu saat 20.00de izliyebilirsiniz :) daha deisik supriz oyunlar ile sizlerler birlikde olucaz[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------|
|---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----|
|Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
  • Yeni Oluştur...