BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet arkadaslar hergun saat :20.00de teknoloji kanalinda oyun tanitimlari ile karsinizda olucam umarim begenirsiniz daha yeni basladim ama ilerliyen zamanlarda cok daha neşeli vede ilgin yorumlar ile karsınızda olmaya devam edicegim :) bilmeyen arkadaslar icin kablo tv : S33 bandidayiz :) www.teknolojitelevizyonu.com[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Helal olsun. tebrikler. ne zaman başlıyosun?[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 basladim bugun gece izlersiniz tekrarini ama ilk programım biras amatorce idi daha iyi olucak gercekden zamanla arti uykuzuzdum o zaman :D[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Digiturkte cikmiyormu bu kanal ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 fox kids saat 8 de bitiyo sonra teknoloji kanalı başlıyo. kablo tv de ööle en azından digiturktede aynıdır herhal. bu arada hergün de olsa 15 dakka az diilmi biraz?[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hadi bakalım hayırlı olsun...bu gece tekrarı saat kaçta kv den sonra izlerim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tam olarak bilmiorum ikizim ile beraber sunduk ama cok iyi gitmedi ilk program uykusuzduk falam eahaeh[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Hade bakalım tekrarını izliycem umarım ilerde çok iyi programlar yaparsınız.[signature][hline]I've lost myself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 insallah umarim bende ummuyorum gerci iyi programlar olucak eminim :D[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 olsun ya kameralara alıştıkça daha ii programlar yaparsın:D...bu gece izlemeye çalışıcam...başarılar...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 tekrar kacta..[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaslar hepinizin destegi icin tesekkürler ben vede aron-caldwell ile beraber sunuoruz ikizim kendisi :D yarin dragonball 3 budokai vede prince of persia 2 within warrior war :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 digitürk'de varsa izlerim[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 paticikten de bahset..mandoo diye bi eleman var çok graldır felan de...;)...hayırlı olsun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yaw su digiturkyte varmi yaw merk ediom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 maglesef dijide yok[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 oo hayırlı olsun :) izliyim yarına kaçırmışoz bugn[signature][hline]Sonsuz bi kuyuda düşüyorum Yaşarken , ölüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkdaşlar gece 12-2 arası yine aynı kanalda kapanış sayfası diye bi program war baya ii 3gündür oturup izliyom!MSN aracılığıyla istediğiniz soruyu soruyosunuz gerek bilgisayar gerek internet gerek oyunlar!!iki tane güzel abimiz sunuyo ben beğendim tawsiye ederim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ehu izledim guzel olmuş.Tebrikler gerçekten hoş ve sıcak bi yayındı.[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 uyduda çıkıyorsa ben de ayarlayayım, izlerim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 digidede var 50 lerde 60 larda fln devamlı yayın hem foxtan fln sonra deil[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ee hocam bugün özellikle oturdum 20.00 da trafikkenktmi ne öle bişey sonrada saçma sapan bişiler çıktı yaw ?[signature][hline]ÆææÆ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sen adını yazdırıp lan party'ye gelmedin. İzlemem programını.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar bugun bir aksama oldu maglesef yollar vede kar yuzunden cekim sonraya kaldi ama pazartesi'den itibaren bir suru yeni oyunla beraber sizler ile olucam prince of persia 2 vede dragonball 3 budokainin tanitimlarini pazartesi vede sali gunu saat 20.00de izliyebilirsiniz :) daha deisik supriz oyunlar ile sizlerler birlikde olucaz[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar