ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Merh[b][/b]ab arkadaşlar şu konu da yardiminiza ihtiyacim var. Bir Dh karakterim var impale build ile non season GR 100 yaptim bunu daha yukariya tasimak icin farm yaparken Primal ancient travel pladge dusurdum Başta 1000dex %7 attack speed % 100 Chd cikti. As yi 10 crit change yaptim fakat mevcut amuletim %19 light dmg 79 crit dmg 9.5 crit chance idi ve ancient degildi. Tam olarak elemantal dmg ustunmudur main stattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 https://www.d3planner.com şurdan hesaplayabilirsin. %20 elemental vs 1000 dex yaklaşık %10 kayıp gibi görünüyor ama yine de bi kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Bracer neck light damage alıcan.Dexi bi şekilde topluyosun. Light damage öyle heryerden alınan bişey olmadığı ve daha işlevsel olduğundan. Öncelik Soket > Light Damage > CHD >CHC olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 bu yukarıdaki 1500+ paragonlarda falan geçerli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 düşünmenin alemi yok gerçekten bu konuda. yapacağın şey direkt olarak elemental dmg alıp caldesain 100 yapıp 500 main stat'ı tekrar geri basmak. amulet hiçbir zaman main stat ile kullanılmaz bu oyunda. elemental chc chd ve socket olacak, üzerinde caldesain olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar