Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düşman şehrini bastık diyelim!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi arkadaşlar mesela biz alliance iz ve orc şehrini bastık ve o şehirdeki npcleri kestik.. noluyo sonuçta kazancımız nedir mesela o şehirde 1-2 gün çıkmıyomu npcler falan? yada lootmu çıkıyo yoksa eğlence olsun diyemi basıyo millet bu şehirleri? (eğlence bile yeterli bi neden aslında ama merak ettim)
Mesaj tarihi:
Eu da basladiysan ve dusuk lvl san onceee spawn olan lvl 40-60 arasi guardlar seni bi guzel kesiyor sen de aldigin dmg lara bakarken oh ah gibi sesler cikariyosun..iste sehir basinca bu oluyor
Mesaj tarihi:
ben değlim mesela..

yani hayatım da öyle haras şekilde uo oynamadım henüz kimseyi öldürmedim :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
bende uo oynamadım hiç mesela.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Mesaj tarihi:
oynamaya basladım ama oss ılletı yuzunden ısın basında bırakmak zorunda kalmıstım[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Mesaj tarihi:
Ego tatminin yanında mesela gryphon master gibi sürekli insanların ihtiyaç duydukları NPC ler kesilince(gerçi 55elite hepsi gryp.masterlarin) belli bi sıkıntıda doğabliyor.
Mesaj tarihi:
Keşke Daoc'daki gibi kale almaca, bölge ele geçirmece olsaydı. Sadece RvR savaşları da zevkli ama onun zevki ayrı[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
heh duskwood da bir quest vereceğim gittim questi alan vendor yok duskwood u 3-4 kere dolanmıştım ne biliyim kestiklerini adamların :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
heh duskwood da bir quest vereceğim gittim questi alan vendor yok duskwood u 3-4 kere dolanmıştım ne biliyim kestiklerini adamların :=)

Sana müstahak Malibu :P

Callawey excalibur
Mesaj tarihi:
said:
Dungeon_Master, 11 Şubat 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
Keşke Daoc'daki gibi kale almaca, bölge ele geçirmece olsaydı. Sadece RvR savaşları da zevkli ama onun zevki ayrı

bölge ele geçirmece olacak[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
  • Yeni Oluştur...