dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şimdi arkadaşlar mesela biz alliance iz ve orc şehrini bastık ve o şehirdeki npcleri kestik.. noluyo sonuçta kazancımız nedir mesela o şehirde 1-2 gün çıkmıyomu npcler falan? yada lootmu çıkıyo yoksa eğlence olsun diyemi basıyo millet bu şehirleri? (eğlence bile yeterli bi neden aslında ama merak ettim)
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ego tatmini. heh.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen uocu musun[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 var[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
shadow_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 olanlarda azınlıkta:) (bkz: Ultimatr) [Bu mesaj shadow_ tarafından 11 Şubat 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
raivo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eu da basladiysan ve dusuk lvl san onceee spawn olan lvl 40-60 arasi guardlar seni bi guzel kesiyor sen de aldigin dmg lara bakarken oh ah gibi sesler cikariyosun..iste sehir basinca bu oluyor
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben değlim mesela.. yani hayatım da öyle haras şekilde uo oynamadım henüz kimseyi öldürmedim :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
X-calibuR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şehir basmak o kadar kolay değil arkadaşım. En ufak şehri bile 10 tane level 50 guard koruyor yani sen onları kesecek level a gelince zaten o şehirlere bakmazsın bile :D
elladan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 uo cu diilim ve zamanında bağzı tipler yüzünden oynamaktan vargeçtim. :D[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende uo oynamadım hiç mesela.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !!
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oynamaya basladım ama oss ılletı yuzunden ısın basında bırakmak zorunda kalmıstım[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 konu uo diil ama..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ego tatminin yanında mesela gryphon master gibi sürekli insanların ihtiyaç duydukları NPC ler kesilince(gerçi 55elite hepsi gryp.masterlarin) belli bi sıkıntıda doğabliyor.
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Keşke Daoc'daki gibi kale almaca, bölge ele geçirmece olsaydı. Sadece RvR savaşları da zevkli ama onun zevki ayrı[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kalde değilde kule mine vb capture gelecek(bkz.battlegrounds) Ayrıca keşkeler bitmiyo hiç :=)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 egleniyosun.hem lootta cıkıyo experiencede veriyo =)
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Loot mu çıkıo?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh cıkıyo valla npclerde guardlardan fln =)
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 heh duskwood da bir quest vereceğim gittim questi alan vendor yok duskwood u 3-4 kere dolanmıştım ne biliyim kestiklerini adamların :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
faki Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: heh duskwood da bir quest vereceğim gittim questi alan vendor yok duskwood u 3-4 kere dolanmıştım ne biliyim kestiklerini adamların :=) Sana müstahak Malibu :P Callawey excalibur
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Dungeon_Master, 11 Şubat 2005 14:50 tarihinde demiş ki: Keşke Daoc'daki gibi kale almaca, bölge ele geçirmece olsaydı. Sadece RvR savaşları da zevkli ama onun zevki ayrı bölge ele geçirmece olacak[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Öne çıkan mesajlar