Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fiyat sormacalı macbook pro (mid 2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 inch mid 2012 retina
az kullanılmış kozmetik problemi yok
4 gb ram 1600 MHz
intel HD Graphics 4000 1536 MB

Bu alet satılır mı? satılırsa kaç gibiye gider yoksa çöpe mi atayım kaldı kenarda köşede
Mesaj tarihi:
ram arttırıp ssd taksam bayağı performans artışı alabilir miyim? olmadı öyle yapayım sadece ofis işleri için kullanılıyor zaten pc ancak artık çok ağırlaştı internet + ofis uygulamalarında 7 sekme açsam bi de excel direk kağnı oluyor
Mesaj tarihi:
şu ram arttırımı ve ssd yi takıcam eğer istediğim performansa gelmez ise upgrade li veya upgrade siz olarak burdan satıcam
Mesaj tarihi:
O modellerde harddisk kablosu problemi oluyor. Yavaşlama ondan da olabilir. Bende de aynısı vardı, kablo sipariş ettim 16gb ram + SSD çaktım canavar gibi oldu.
Mesaj tarihi:
2012, ilk retinanın çıktığı sene. retinaysa ram ve ssd güncellenmiyor bu arada. bende mid 2012 non retina vardı, onda ram, ssd ve hatta dvdrom yerine bir hdd daha koyma şansı oluyordu.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar yeni konu açmayayım burdan sorayım istedim.şimdi şöyle öncelikle bu macbook retina değilmiş.

ram ve ssd upgrade işim var ancak uygun ram ve ssd seçmeyi beceremedim bayağı uğraştım.

Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) ram olarak bunu düşündüm
http://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-1600mhz-ddr3-notebook-sodimm-ram-kvr16s11-8-p-BD301528?magaza=Hepsiburada

ssd olarak da

http://www.hepsiburada.com/corsair-force-series-le200-120gb-550mb-500mb-s-2-5-sata3-ssd-cssd-f120gble200c-p-HBV0000057ZHO?magaza=%C4%B0nce%20hesap

bunu düşündüm ancak birçok yerde ssd ler ile ilgili konu var uyumsuz marka modellerle ilgili.samsung uyumlu diyorlar ancak samsung bütçemi aşıyor.300tl altı herhangi bir ssd tavsiyeniz var mı ? ya da macbook pro kullanan arkadaşlar hangi markayı sıkıntısız kullanıyorsunuz? teşekkürler
  • Yeni Oluştur...