Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipad Air gümüş 1. nesil 16 gb wi-fi


Holy

Öne çıkan mesajlar

Özelliklerin hepsini başlığa sığdırmaya çalıştım.

Alalı 3.5 yıl falan oldu sanırım. Aldığımdan beri kılıf ve ekran filmi ile kullanmıştım ama son 3-4 aydır filmsiz kullanıyorum. Ekranda çizik yok gibi duruyor ama bakarsınız tabi almayı düşünürseniz. Büyüteçle girişmediğiniz sürece güveniyorum ekrana.

Genelde dizi ve oyun için kullandım. Şarj çevrimine falan akşam bakıp yazıcam ama pili gayet iyi durumda. Yeni nesili aldım o yüzden satıyorum. Ios güncellemesini de dün yaptım, hızında falan bir değişiklik yok, pil ömründe azalma falan da görmedim. Ios 11.3 çok kötü ama, o ayrı.

Ha bir de özellikle belirteyim; kedilere ve çocuklara oyun/film açılıp önlerine bırakılmak suretiyle tırnak ve yumruğa maruz bırakılmamıştır. Zaten bi insan niye kediye tabletten oyun açar ya salak mısınız?

Fiyatlara şöyle bir baktım sahibindende falan ama 650'den 950'ye kadar değişiyor gibi. Ben cidden temiz kullandığıma güvendiğim için 800'den falan koyarım sahibindene herhalde. Burdan da 750 diyeyim ama pazarlık falan yaparız.

Kutusu da duruyor diye hatırlıyorum da haftasonu döneceğim, o zaman bakarım ancak. Fotoları akşam atmaya çalışırım ama.

Neyse sahibinden'e kastırmadan burden alacak çıksa ne güzel olur şunu.

Edit: İki üç ilan daha bakıp anında R yaptım, fiyatı 50 lira indirdim hadi iyisiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bunlarda yavaşlama falan olmuyor mu? Bizim hanıma aldığım iPad mini şu an witcher 3 çalıştırmaya çalışan pentium 133 turbo gibi kaldı. Appler açılmıyor, response time'ı düştü, zaten ios güncellemesi de bayadır gelmiyo. Onu bi yenileyeyim diyorum, eğer seninkinde böyle bişey yoksa düşünebilirim almayı ya. Hanımcılığın kazanması lazım çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben de bekliyordum öyle bir şey de henüz bir sorun görmedim.

Bir tek arkada Netflix açıkken direkt ekranı kapattıysam, ekranı açtığımda dizinin tekrar başlaması 4-5 saniye sürüyor, onun dışında hiç bir takılma yaşamadım henüz. Eninde sonunda yenileyeceğim diye hazır yurtışında alma fırsatım varken yenileyeyim dedim, yoksa hala memnunum kendisinden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bathory said:

Hard resetler çakıldı, factory settingse dönüldü. Ben her Apple ürününde oluyo sanıyodum. Şu an mesela iPhone 4'ü kullanmaya çalışsan o da baya yavaş çalışır sonuçta.
Abi al sen bunu, memnun kalırsınız bence.

Hatta zaten kullanmıycam, formatlıym veriyim sana bi hafta kullan, beğenirsen parayı, beğenmezsen tableti verirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...