Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ritual Of Doom Bulundu.

Dethatt

Öne çıkan mesajlar

Nereden dustugu bir muamma olan Ritual of Doom (DoomGuard i %100 oranla summon etmenizi saglayan Spell) Tainted Scar (Blasted Lands in guneyindeki alan lvl60+ Elite lerin bulundugu bolge) da DoomGuard Commander dan loot laniyormus. LvL61 elite olan bu demon dan arkadas ilk seferde dusurmus onun icin drop rate i konusunda bilgi yok. Ritual of Doom 5 Kisilik bir group ta 1 kisiyi sacriface ederek Doomguard summon edilmesini sagliyor. Warlock olan arkadaslar varsa onemli duyrular hmm demekki zaman tainted scar i camp lama zamanidir :) Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle diyim DoomGuard PvP icin hatta PvE icin bile cok luks. Tamamen random bir enslave sistemi var. Yani max 5dk control altinda kalabiliyor curse of shadow kullansaniz bile enslave ettikten 1sn sonra bile enslave den cikip saldirabilir ve ne olursa olsun summon eden caster a daliyor cloth giydiginizi dusunurseniz bir warstomp cripple zaten olayinizi bitiriyor yani karsi faction dan birinin sizi oldurmesine bile gerek kalmayabilir. :) Curse of Doom la DoomGuard cikarmak zahmetli ilk denemedede cikabilir 100. dede cikabilir. Ritual guzel bir olay ama sacriface edecegi kisi warlock da olabilir maymunda olabilirsiniz :) Ama acikcasi Enslave de kaldigi surece cok guclu olduguda bir gercek.

Inferno a gelince 1h cooldown i var 200shadow dmg vuruyor ilk summon da dire enslave cikiyor ama benim sansimamai bilemiyorum 1dk bile kalmadan enslave den cikiyor 300 400dmg vuruyor banish de bugune kadar tum elemental/demon lari 30sn tuttum inferno da 10sn bile durmadi 2 kere enslave i resist etti curse of shadow a ragmen shard larida gitti ama gozuken hicbir ozelligi yok. Outdoor larda cikabiliyor gene cok kullanisli degil gibi ama eglenceli. Enslave den cikip sizi dovmeside ayri bi zevk oluyo bugun DoomGuard la inferno u ayni anda summon edebilmeyi basarip zor kactim :D Gelecek patch de guzel seyler bekliyorum acikcasi warlock lar icin. Tainted Scar da diger warlock lara kolay gelsin baya bi zor bolge :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
İskelet olarak gordukleriniz Tanaris deki instance olan Zul'farrak daki quest in odulu 5 kullanimlik veriliyor sonra 1 kullanimlik 40s a alabiliyorsunuz quest i aldiginiz adamdan. Trade edilemiyor. Onun disinda boyunuzu ufaltiyor fall speed i dusuyor random olarak bu ixir. Korsan/ooze a ceviren ise Deviate fish le yapilan bi yiyecek. Karsi faction uyesi seklinde gorunmenizi saglayan sey ise Trinket. Eastern Pleguelands de Dimetria yada diger patrol yapan bi elite scarlet var. ismini unttum simdi ondan %0.1 olasilikla dusuyor. tabiki bu kisileri oldurmek icinde 5 tane lvl60 yetmiyo nerdeyse bindir maymunlukla oldurup oluyorsunuz vs.kasmaya degmez sans isi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...