Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helldivers (2015)


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

aslında aralık 2015'te çıkmıştı bu, pati'den bir sürü kişi biliyordur da oynayanı var mı bilmiyorum (başlığı olsun diye açıyorum). uzun zamandır wishlist'imde ama 60 lira olunca almamıştım.

https://www.youtube.com/watch?v=pyamRHYQXig

co-op twin stick shooter. yapımcısı arrowhead (magicka) geyik firma baya, FOR JUSTİS AND DEMOCRACY diye diye işgal ettiğimiz gezegendeki alien'ları tarıyoruz, marine kafası tam, so bad so good.

fakir free weekend gelmiş. 2 saat falan oynadım, güzel oyun aslında. atmosfer ve mekanikler çok iyi. up up down left left down up right diye d-pad'den şifreyi girerken ekibin geri kalanı akan horde'u durdurmaya çalışıyor falan, eğlenceli baya. hatta sanırım uzun vadeli bi de community'li bi mekanik var. bi gezegende görev tamamladıkça (randomly procedurally generated bu arada görevler ama alan ufak olduğu için saçmalık görmedim, gerçi 2 saatte ne göreceğsek) komünün skoru artıyor, o gezegende en çok görev kasıp en çok katkı yapan oyuncuların listesi var falan. for honor'daki faction muhabbetinin pve olanı gibi gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=NmcKuTLbuuQ

https://www.youtube.com/watch?v=iPFv4dCfh0g

ama işte community'ye çok bağlı. http://steamcharts.com/app/394510#6m hop, hemen bakıyoruz, son 6 ayda mır mır mır simultaneous 300 kişi oynuyor günlük. bi de dlc manyağı olmuş. 15 tane mi ne dlc var. çoğu kozmetik üniforma (pelerin, helmet ve armor seçiliyor, mix-match) ve birer silahla loadout'tan seçilen cooldown'lı ability ekliyor. oyun+dlc'ler delüx edition 45 lira şu an.

UYUZ OLDUM LAN BU KADAR DLC NE, KOMUNİTİNİZ DE YERLERDE SÜRÜKLENİYOR, ÖLDÜRMÜŞSÜNÜZ GÜZELİM OYUNU QQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...