Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 onu biliyorum zaten. ama bu pilotlar arasında airbuscı ya da boeingci olarak geçer. airbus a320 ciyim diyen duymadım hiç, zira tek modelini uçurmazlar; geniş gövde, dar gövde olarak farkeder (yanılmıyorsam). edit: pff konu gereksiz saptı, takılmaya uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 şimdi ilk postumu açıklmak gerekirse arkadaşım tk da airbus çı olmuş 320 uçuruyor demek istemişim keza 380 uçuramazsın o başka bir uçak lisansı felan ayrı ama tk da yani thy de uçuyor santurkte uçsaydı boing 737 pilotu olsaydı mesela pg de b737 çi olmuş derdim şimdi elindeki fiskini usulça yudumla we sakinleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 her modelin saatlerçe sim i wardir ya, öyle dar göwde uzun inçe göbekli memeli diye ayrılmıyor onlar saatlerini werip fp olçan sonra kaptan olabilirsin ança Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yanlız bizim fiski pert olmuş onu anladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Bu mal kim ve ne diyor ya, sayfa başına 6 mesajı var resmen ortalama, quadro-post ettiği bile var edit beceremeyip. Yılın sorusu PİLOTUN KİM ROT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Baggio said: Bu mal kim ve ne diyor ya, sayfa başına 6 mesajı var resmen ortalama, quadro-post ettiği bile var edit beceremeyip. Yılın sorusu PİLOTUN KİM ROT? mal babandır kalan çewabı da werdim özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yaramıyorsa içmeyin aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Özelden bir şey (çewab) gelmedi, onu da yanlış yere bastı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 walla flood yaptım kusuruma bakmayın, kimseye de hakaret etmedim ta ki bana mal denmesine kadar, ( kıstasa kıstas yaptım :D ) eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Auril said: ta ki bana mal denmesine kadar, ( kıstasa kıstas yaptım :D ) Kıstas değil, kısastır o. Kostas var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Baggio said: Özelden bir şey (çewab) gelmedi, onu da yanlış yere bastı herhalde. senlik bi olayım yok ya, sana ne çewap werçem özelden op om atmış onu yanıtladım gayet medeni şekilde senin gibi barbar değilim ben klaye bozuk lan ondan ç ler w ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Baggio said: Auril said: ta ki bana mal denmesine kadar, ( kıstasa kıstas yaptım :D ) Kıstas değil, kısastır o. Kostas var bir de. pardon lisede şeriattan kalmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar