Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Koliyle jack alirim. Adres bodrum gemisi olan varsa beraber gidelim bi kamyon alirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Kabin gorevlisiydi yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Kabin amiriyim evet. Donanım icin talebi olan omden sorabilir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Laorx said: az once evimin dibine kadar getirdi, indirim yapti ustune. cok sagol rot:)-D Ne demek. Afiyet olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Rotweiler said: Kabin amiriyim evet. Donanım icin talebi olan omden sorabilir tabii ki. pilotun kim ? tanıyorumdur belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Abi o öyle olmuyor ama... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Auril said: Rotweiler said: Kabin amiriyim evet. Donanım icin talebi olan omden sorabilir tabii ki. pilotun kim ? tanıyorumdur belki :P uçağı da zimmetliyorlarmış abi, belki onu da tanırsın asdgfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 reg ini wersin tanırım sdf zaten kaçtane uçak war ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 tç den sonrasını yaz ben bulurum seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 en fazla selam söyleriz ya kaptana , napçaz olm başka iyi bak bizim oğlana bak senle uçuyormuş deriz yanında bonus olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bi de bunların app gibi bişeyi war zart diye buluyor, geçen uçakbaşı bi kaptanla konuşuyorum ayıptır ya dedim bizim şu kaptan olmuş hop 2 dk baktı aa boing kaptanı olmuş tüh falan çekti bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 abi sen otomatik pilot musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 ben çok pilot arkadaşı olan bir patiyim :P ama çok içtiğimden otomatikpilot yakıştırması da fena gelmedi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 geçen feys den ekledi beni tanımıyorum sonra konuştuk falan ortaokuldan arkadaşım çıktı adam f16 terk tk a320 piloto mesela hayat beni pilota bağlamış ben napiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 oyy adam uçuş numarası koduyla uçak modeli birleştirdi. başkan elinde her ne varsa artık bırak. git bi elini yüzünü yıka, su falan iç. yarın bana dua edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 dana22 said: Cocukken izlemiştim, otomatik plotu boyle birşey sanmiştim yillarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 kim neyi birleştirdi lan reg ne demek biliyo musun ? bilip bilmeden kuruk sokunundan atmayalım lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Archangel_ said: oyy adam uçuş numarası koduyla uçak modeli birleştirdi. başkan elinde her ne varsa artık bırak. git bi elini yüzünü yıka, su falan iç. yarın bana dua edersin yüzünü yıkadın mı bebeyim nasılsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 abi sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Auril said: Archangel_ said: oyy adam uçuş numarası koduyla uçak modeli birleştirdi. başkan elinde her ne varsa artık bırak. git bi elini yüzünü yıka, su falan iç. yarın bana dua edersin yüzünü yıkadın mı bebeyim nasılsın ?tk a320 pilotu? TK dediğin THY'nin kodudur, uçuş numaraları başındaki TK oradan gelir, bilet numaraları başındaki 235 de THY'ye özgüdür hatta. A320 airbus marka uçak modelidir. THY'de a320 pilotu olmuş diyorsan o bile saçma zira airbuslarda farklı gövde tiplerine göre uçuş sınırı vardır tamam ama a320 pilotuyum diye bir şey duymadım, bilmiyorum. Bunlara rağmen bilmediğim farklı bir şey varsa da açıkla lütfen, bir şey öğrenmiş olurum, teşekkür ederim. edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Archangel_ said: Rotweiler said: Viskiler gitti. Gerisi şimdilik duruyor. Archangel vodkaları isterse ve anlaşırsak direk ona da onları verebilirim(ballı hariç :D) Ankara'da görüşme şansımız varsa tamamdır işte ya. 5-10 tl kırmaya çalışacak, dürüm muhabbetine çevirecek değilim asdfasdf. Hatta kliniğe gelirsen bir de ücretsiz diş muayenesi asdfsadf fiski çarpmış adamı şimdi anladım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yalan yok, dublem önümde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Archangel_ said: Auril said: Archangel_ said: oyy adam uçuş numarası koduyla uçak modeli birleştirdi. başkan elinde her ne varsa artık bırak. git bi elini yüzünü yıka, su falan iç. yarın bana dua edersin yüzünü yıkadın mı bebeyim nasılsın ?tk a320 pilotu? TK dediğin THY'nin kodudur, uçuş numaraları başındaki TK oradan gelir, bilet numaraları başındaki 235 de THY'ye özgüdür hatta. A320 airbus marka uçak modelidir. THY'de a320 pilotu olmuş diyorsan o bile saçma zira airbuslarda farklı gövde tiplerine göre uçuş sınırı vardır tamam ama a320 pilotuyum diye bir şey duymadım, bilmiyorum. Bunlara rağmen bilmediğim farklı bir şey varsa da açıkla lütfen, bir şey öğrenmiş olurum, teşekkür ederim. edit: sayfa başı pilotlar airbusçı yada boingçi olur bebeyim askeriyede de 16 f4 yada çessna diye ayrılırlar birini uçuran diğerini uçuramaz , uçursa da uzun eğitim falan filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 tk da şirket ismi , pgt yada kkk da olabilir tabi tk terçih sebebi parası fazla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar