Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık elimde kalan içkiler.

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Auril said:

Archangel_ said:

oyy adam uçuş numarası koduyla uçak modeli birleştirdi. başkan elinde her ne varsa artık bırak. git bi elini yüzünü yıka, su falan iç. yarın bana dua edersin

yüzünü yıkadın mı bebeyim nasılsın ?
tk a320 pilotu?
TK dediğin THY'nin kodudur, uçuş numaraları başındaki TK oradan gelir, bilet numaraları başındaki 235 de THY'ye özgüdür hatta. A320 airbus marka uçak modelidir. THY'de a320 pilotu olmuş diyorsan o bile saçma zira airbuslarda farklı gövde tiplerine göre uçuş sınırı vardır tamam ama a320 pilotuyum diye bir şey duymadım, bilmiyorum. Bunlara rağmen bilmediğim farklı bir şey varsa da açıkla lütfen, bir şey öğrenmiş olurum, teşekkür ederim.
edit: sayfa başı
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

Rotweiler said:

Viskiler gitti.
Gerisi şimdilik duruyor. Archangel vodkaları isterse ve anlaşırsak direk ona da onları verebilirim(ballı hariç :D)

Ankara'da görüşme şansımız varsa tamamdır işte ya. 5-10 tl kırmaya çalışacak, dürüm muhabbetine çevirecek değilim asdfasdf. Hatta kliniğe gelirsen bir de ücretsiz diş muayenesi asdfsadf

fiski çarpmış adamı şimdi anladım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

Auril said:

Archangel_ said:

oyy adam uçuş numarası koduyla uçak modeli birleştirdi. başkan elinde her ne varsa artık bırak. git bi elini yüzünü yıka, su falan iç. yarın bana dua edersin

yüzünü yıkadın mı bebeyim nasılsın ?
tk a320 pilotu?
TK dediğin THY'nin kodudur, uçuş numaraları başındaki TK oradan gelir, bilet numaraları başındaki 235 de THY'ye özgüdür hatta. A320 airbus marka uçak modelidir. THY'de a320 pilotu olmuş diyorsan o bile saçma zira airbuslarda farklı gövde tiplerine göre uçuş sınırı vardır tamam ama a320 pilotuyum diye bir şey duymadım, bilmiyorum. Bunlara rağmen bilmediğim farklı bir şey varsa da açıkla lütfen, bir şey öğrenmiş olurum, teşekkür ederim.
edit: sayfa başı

pilotlar airbusçı yada boingçi olur bebeyim
askeriyede de 16 f4 yada çessna diye ayrılırlar

birini uçuran diğerini uçuramaz , uçursa da uzun eğitim falan filan işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...