Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Tamam bu son satılık başlığı kalan eşyalar için, söz :D Elimde dolapta kalan içkilerim var. Ve maalesef götüremeyeceğim. Çoğunu lootladı hayvan arkadaşlarım, kalanlar bunlar. Grasowka VODKA(Poland) 1 Litre = 70 TL (Hmmmpppfss bilen bilir) Ukrainian Kozatska VODKA 2 adet 1 Litre = 40 TL/adet (İnanılmaz güzel içimi var) Bimber VODKA Ancient Technology (Poland) 0.7 Litre Honey = 160 TL Jack Daniels Tennessee 1 Litre = 130 TL Johnnie Walker RED LABEL 1 Litre = 110 TL Havana Club Anejo Anos 7 ROM 0.7 Litre = 70 TL Go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Hepsini almamak için zor tutuyorum kendimi ama biliyorum içemicem midem bulanacak. Süt çocuğu olmak kötü birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Grasowka VODKA ve Ukrainian Kozatska alırım ben ikisini 100e yap bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Yeterince indim fiyatları xatiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 yer neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Oburunu bilmemde ukraine olan kici kirik 4€'luk vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 romu alırdım izmir olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 =))) Ictin mi Masti? Yer ayarlanır. Ortak biyerde buluşup veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Ankara'da mıydın? edit: öyleyse votkalar bende edit 2: ballı olanı görmemişim, onu almam sfdgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Eskiden ankaradaydım da, gelirken getirebilirim haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Viskiler gitti. Gerisi şimdilik duruyor. Archangel vodkaları isterse ve anlaşırsak direk ona da onları verebilirim(ballı hariç :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Rotweiler said: Tamam bu son satılık başlığı kalan eşyalar için, söz :D Elimde dolapta kalan içkilerim var. Ve maalesef götüremeyeceğim. Çoğunu lootladı hayvan arkadaşlarım, kalanlar bunlar. Grasowka VODKA(Poland) 1 Litre = 70 TL (Hmmmpppfss bilen bilir) Ukrainian Kozatska VODKA 2 adet 1 Litre = 40 TL/adet (İnanılmaz güzel içimi var) Bimber VODKA Ancient Technology (Poland) 0.7 Litre Honey = 160 TL Jack Daniels Tennessee 1 Litre = 130 TL Johnnie Walker RED LABEL 1 Litre = 110 TL Havana Club Anejo Anos 7 ROM 0.7 Litre = 70 TL Go! ayin birinden sonra Grasowkayi alicam ben direk mayis yatsin :D pazarlik tekliflerine kanip ucuza birakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 =))) Değerini bilen anlaşılıyor bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ben kapatçaktım hepisini, neyse kapış kapış gitmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Grasowka gitti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Rotweiler said: Viskiler gitti. Gerisi şimdilik duruyor. Archangel vodkaları isterse ve anlaşırsak direk ona da onları verebilirim(ballı hariç :D) Ankara'da görüşme şansımız varsa tamamdır işte ya. 5-10 tl kırmaya çalışacak, dürüm muhabbetine çevirecek değilim asdfasdf. Hatta kliniğe gelirsen bir de ücretsiz diş muayenesi asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Vodkalar da şahısa gitti =))) Saglikli gulumsemeler lol Bitek balli polonya vodkasi kaldi gencler. Bir de rom kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Rom'u almak isterim ben. Ankara btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Tamam Archangel'a getirirken viskileri haftaya sana da ROM'u getiriyorum. Özelden numaranı yazar mısın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 loot deyince harbiden moonglow önünde yatmış pk gibi çökmüşler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Hepsi satıldı, tsk Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 az once evimin dibine kadar getirdi, indirim yapti ustune. cok sagol rot:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 rotreis sen neciydin ya? uçaklı falan bi işin vardı diye aklımda kalmış. eğer öyleyse "uzak diyarlardan bana şunu getirebilir misin b@bs?" diye yürüyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 rot zamanında baya donanım falan getiriyordu ama sonra saçma sapan bir tartışma çıkmıştı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 aynen o donanım olayı aklıma geldi de, o yüzden dedim uçak mı kullanıyor acaba diye. hadi inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar