Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Strahd Von Zanovich

TheSilver

Öne çıkan mesajlar

said:
Szasstam, 17 May 2003 10:42 tarihinde demiş ki:
Hiç bir tanrı choosenına direk yardım edemez , zaten onu seçerek yeterince yardım etmiştir bu konuda çok ince dengeler var fr dünyasında..

Örnek mystra Elme yardım etti diyelim o zaman
Sharda Szassa yardım eder..

Yada helm bir savaşta humanlara kıyak geçti
o zaman bunada Bane karşılık verir o zaman
Time of Troublesdan beter karışık olur ortalık...

Ne diyosun ya utanmasa mystra ilk kitabında Elministerı nerdeyse yatağa atıyo :) şarap çerez falan sonunda yarıldım ya hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 23 May 2003 09:11 tarihinde demiş ki:
mystra yatağa atıyor zaten işin nerdeysesi falan yok iyi oku kitabı yanlış anlamışsın heralde sonra çerezle falan besliyor :)
mena toplasın diye he he :D

Helmide yatağa atıyo farkettiysen ama parti sırasında :) De ben tanrıykenki halinden bahsediyorum Elmira bilmemne eye gibi insankenki halinden diil :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

hediye çeki gibi dağıtıyor millete hem elminister bir büyücü yaratmak adalı ilk kitabın sonlarında mystra elminsterı ışık topunun içine alıp havada ... yani tanrısal sayılır bir halde yapıyor
mystra büyü deyilde eli açıklık ve bol vericlik tanrıs olmalıymış
:lol: seçilmişinide kitara yapardı tam olurlardı :lol: mu ahahahha

[Bu mesaj TheSilver tarafından 24 May 2003 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet hatırlıyorum heralde bir çeşit koruyucu büyü gibi birşey
ama adı geçmiyor.Birde Strahd tuzğa düşüren satıcı bir adam vardı bundan kacıp kendini manasıtıra falan filan.... strahd bu adamı deşmeye geldiğinde odada koruyucu rünler ve işaretlerle dolu oluyor strahd baskıdan fıttırıyor özellikle ortadaki rün veya kutsal işaret çok kuvvetli diyor bu işaretin yada rünün neyse artık şekini bilen varmı yani bir resim falan.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 26 May 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Leo o adamın adı sonra cok kotu sekılde oluyor yaklasık 1 ayda :).Leo manastıra kacıp orda kendını egıtmıs bıde her turlu dının kutsal ısaretlerını koymus odaya o yuzden ezılıyo bıraz Stradh charm ettıgı monk olmasa sıcıyodu.O buyu kesın vardır spellbook larda ama bulamıyorum yenı cıkmıs manuallarda varmısıdır acaba...[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

İyi adamdır ama anlamadım Kara gül şovalyesinin sonunda düşman dukalığın diğer vampir dükünden yardım istiyo Sothu yok etmek için sonra sothu sislere gönderiyo kurtuluyo ondan peki o diğer dükden niye yardım istiyo orda hemde aciz bi şekilde?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Soth ne kadar moronda olsa cok kıllı bır aradas ol dıyo oluyosun daha ne e Stradh ta kısıtlı bı mekanda kısıtlı bı exp e maruz kalmıs sonuc olarak fıghter/necro tarzı bı arkadas ne kadar kendını koruyabılsede 2.cı bır azalın vakası yasamak ıstemıyor anlayacagın .....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

Strahdın sözlerinde hiç bir acizlik yok sonderece kurnazca müttefik topluyor dragonutopianında söyledigi gibi ikici bir azalin vakası yaşamak istemiyor hem birbirleriyle müttefik olmak ikisininde çıkarına.Soth sağı solu tam belli olmayan bir adam bir bakıyorsun solomniya şovalyesi gibi davranıyor bir bakıyorsun şerefsizlikte yani bir level almış.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 01 June 2003 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 02 June 2003 11:06 tarihinde demiş ki:
Gecen bırısı Stradhın statlerını yazmıstı buraya onlar yanlıs tamamıyle...[hline]A little less conversation a little more action please

Hepsi tamamiyle official kitaplardan alınmıştır. Hepsi doğru. Ayrıca Strahd dediğim gibi körler ülkesinin şaşı kralı, yoksa hem "Strahd kimse tarafından öldürülemez" gibi bir kalkanla korunmasına gerek kalmazdı, hem de lvl 10+ bir karakterle bu maddeyi saymazsak çok rahat duvardan duvara vurulacak kadar zavallı olmazdı...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Eskı bır offıcıal kaynaktır o zaman kı offıcıal olması onun orjınalınde yanlıs olmadıgını gostermez.Stradh bır dual-classtır necromancer oldugu gıbı (serıyı okuyanlarında bılecegı gıbı)fıghterdır da yanı lvl 18 necro ıse en az lvl 8 fıghterdır cunku necro lvl larını kazanmıyor eleman dırek kucagına dusuyor sole bı ılk 8 ı sonradan kendını gelıstırıyor.Anlasma oncesı kendısı bı ordu generalı ıdı ve cok saglam savas tecrubesı vardı Azalınıde bu sekılde durdurdu.
O statları yazan arkadasa lafım yok ben rıca etmıstım statlerı saolsun koymus ama bıraz mantıklı dusunmek lazım ılk kıtapmı yazıldı yoksa charctermı yaratıldı.....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 02 June 2003 11:06 tarihinde demiş ki:
Gecen bırısı Stradhın statlerını yazmıstı buraya onlar yanlıs tamamıyle...[hline]A little less conversation a little more action please

Ben yazdım, Domains of Dread kitabını yalanladığına göre herhalde TSR yazarısın? :D

Ha diosun ki Ravenloft = 3rd Edition, buyur:

Strahd von Zarovich
Male Human Ancient Vampire
Ftr 4 / Nec 16
CR: 24
HP: 154
AC: 31
Attacks: +24/+19/+14 (Bastard Sword +4, 1d10+13)
+19 (1d6+7 slam, Energy Drain)
+15/+10/+5 (1d8+6, Might Composite Longbow)
Fast Healing 6
Cold & Elect. Resistance 20
Turn Resistance +9
Vampire Weaknesses
Fort. +12
Reflex +12
Will +18
Str 24
Dex 18
Con -
Int 20
Wis 17
Cha 18
Spell per day: 5/6/6/6/6/5/4/4/3 (9. level yapamio yani)

Skill ve feat lerini yazmıyorum, işte Worg çağırır, zombi çağırır, isterse ülkesinin sınırlarını kapatır gibi "special abilites" ini de yazmıyorum..

Eveeett.. Hala ezik? :D[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon

[Bu mesaj Xasf tarafından 02 June 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi bi de benim PC mi yaziim, karşılaştırma olsun ..

Xasf Ruthandran
Male Human Planeswalker
Nec 23 / Lrm 3
HP:116
AC:36
Attacks: +18+/+13 (1d6+5 Creanor, Staff + 5)
+42 (4d8+20 Anthrall, 30 HD Shield Guardian)
Regeneration 5
Energy Resistance 5
Spell Resistance 40
Immunity to mind-affecting spells&abilites
Fort. +12
Reflex +10
Will +25
Str 12
Dex 10
Con 14
Int 22
Wis 18
Cha 13
Spells per day: 5/7/6/6/6/6/5/5/5/5/4

Daha ne diim ki ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...