Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Selam, https://www.amazon.com/SteelSeries-Apex-Gaming-Keyboard-Backlit/dp/B017EVRT7O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1508838689&sr=8-1&keywords=apex+350 RGB 5 bölge aydınlatmalı olanı. Birsürü makro tuşlaması vs. Steelseries APEX 350 klavye'yi Amerika'dan aldım 1 sene kadar önce. Şimdi yanımda götüremeyeceğim için satıyorum. Kutusuyla sıfıra yakın kondisyonu ile satıyorum. 200 TL. Elden alamam diyenler için kargolayabilirim havale eft sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 mekanik değil di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 değil mekanik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bende de var bundan. eve corsair alınca bunu ofise getirdim. epey havalı. ışıklar hareketli değil ama sabit yanıyor, ama bölge bölge renklendirebiliyorsunuz. wow falan oynayanlar için extradan 22 tane mi ne tuş var. bendeki fnatic versiyonu ama aynı sanırım herşeyi. epey sessiz bir de. mekanik değil. adam reklamını yapmamış ben yaptım. komisyonumu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Eve yemeksepetinden dürüm göndereyim satılırsa dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Son bir UP! 20 TL daha düşeyim fiyattan. Yeter ki yaramayana gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 enterı büyük olsa alırdım. küçük enter nedir ya çıkaranın aklını seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar