dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Valeron said: iç denetçi arıyonuz mu ? yarın başlarım sorayım finansçılara, yeni bir japon kızımız geldi onun olabilitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 maaş sorun değil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 orada bizim gibi olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 kaçç olur mesela ? gene iyi bişeyler olur heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 weaboo olmak yetmiyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yetmiyo olm, hatta japonlara ben anime önerisi veriyorum öyle düşünün, mühendis japon gerçek japon değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Alman şirketinde ne izleniyor o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Sony mi. Sony yse herkese selam solicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 son kullanıcıların bileceği bir şirket değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ben biliyorum hangi şirket olduğunu, uygun bir mebla karşılığı söylerim, 2 dürüm falan fsad bu arada şaka bir yana söylemem tabi ki, ama benim daha önce duyduğum çokzel bir şirket :^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Dukkani daha yeni adam ettim yoksa gelirdim. Ama istenen ozelliklerin 0.5 tanesi falan var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Datacenter tecrübesi eski şirkette oyun kurulumlarında gidip gördüğüm kadar var, sanırım 3. sayfaya kadar çıkan içeriklerden bir tık öndeyim şu an :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bir ex calışan olarak söyliyeyim maaş sıkıntınız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar