Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayfa cöktümü - EU Versiyonun Açılış Heyecanı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açık babacım :) daha bestamiyede alacam inşallah aynı cc ile kabul eder[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Mesaj tarihi:
ya ben artık sign up ı bile açamıyorum açabilen warmı ?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Mesaj tarihi:
said:
Remus, 11 Şubat 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
ben demistim cokecek diye acaba serverlar nasildir simdi her serverda 1 kisi

ehuehu adamlar lvl 3 oldular bile[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Mesaj tarihi:
off en iyisi zor da olsa uyuyup sabah hizli hizli halletmek
bu arada signup kapandi tikladiginiz anda cant find diyo haberiniz olsun yuklemeye bile kasmiyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 11 Şubat 2005 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi eu sitesinede giremiyorum ya site göçtü heralde[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Mesaj tarihi:
Buraya kadar getirdik işi uyuyabilene helal.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Mesaj tarihi:
Millet lvl aksarken mi uyuyacaksınız :=) Zaten yarın sabah tüm başlangıç yerleri raid alanı gibi olur heralde 1 fps ile oynarsınız :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...