Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iluvatar ve eno nun nickler güvence altında. başka istek?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Zaten ben geçmişte de hep söylemişimdir... bu cold çok süfer uber birisi böyle :)[signature][hline]Profocio Hosting
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Eno, 11 Şubat 2005 04:23 tarihinde demiş ki: Zaten ben geçmişte de hep söylemişimdir... bu cold çok süfer uber birisi böyle :) +10000
HaHHa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Cold dostum RedruM u da aldn mi? saol smddn
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse ben yatayım o zaman artık beklemenin bi alemi yok nickimde güvence altındaymış artık wowla ilgili düşlere dalabilirim tekrardan sagol cold iyi geceler iyi oyunlar gl hf gg vs vs
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 istanbulda baglantı patlak galina 300 un ustune cıkmadı 256 kb adsl de yogunluk olmasına ragmen bursa bu arada[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 case sensitive olmuyor. Redrum'u aldım. geri almak istediğinizde bana özel mesaj atıyorsunuz ben siliyorum siz açıyorsunuz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse ben oyuna dalcam, hadi iyi geceler.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cold b@p th3 k3nk pls benim nickimde bi karakter aç :( Bide nick aramıyım zaten yeterince stress yaptım bi oyun için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aldım acctımı mutluyum :) Su us versionunu yukleyip euda nasıl oynuoduk logine ne yazıoduk? [Bu mesaj Luriel tarafından 11 Şubat 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet, 8 itibariyla accountumu açmış ve grindinge başlamak üzere olmuş durumdayım =) Bi kahvaltı edim :D[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Granis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben hala oynuorum level 11 oldum hehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ulan gelsin bizim cdkeylerde ya :([signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 allam delircem.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya hiçbiriniz online değilsiniz, archon, granis? Burning Legion değil mi lan yoksa[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen git oyununu oyna! :P[signature][hline]shinsetsu desu..
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dresquiin nerdesiiiiiiiinnnn[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 rica etsem forumlara erişimi olan biri şunu uplayabilir mi ne durumda öğrenelim mail support vs. cevap vermiyorlar ama boardlarda aktif blizz rep. ler var tık tık[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Su an serverın durumu ne ben giremiyorumda ?[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya bende bu kadar sans olur ya yanlis yollamislar key'i isin gucun yoksa saat 10 a kadar bekle[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok ya, bütün gece kastım zaten. şimdi birazdan dışarı çıkcam öğlen girerim tekrardan. level 7 olarak bıraktım. guildi falan aldım, millete isim kaptım heh[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
theCio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Create mı Manage accountmu dıyoruz anlıyamadım aradakı farkı[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yeni cd-key ile yeni account açacaksan create account diyorsun tabii ki.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Öne çıkan mesajlar