Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayfa cöktümü - EU Versiyonun Açılış Heyecanı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cold b@p th3 k3nk pls benim nickimde bi karakter aç :(
Bide nick aramıyım zaten yeterince stress yaptım bi oyun için :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Aldım acctımı mutluyum :) Su us versionunu yukleyip euda nasıl oynuoduk logine ne yazıoduk?

[Bu mesaj Luriel tarafından 11 Şubat 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet, 8 itibariyla accountumu açmış ve grindinge başlamak üzere olmuş durumdayım =)
Bi kahvaltı edim :D[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
Ya hiçbiriniz online değilsiniz, archon, granis? Burning Legion değil mi lan yoksa[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Mesaj tarihi:
dresquiin nerdesiiiiiiiinnnn[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
rica etsem forumlara erişimi olan biri şunu uplayabilir mi ne durumda öğrenelim mail support vs. cevap vermiyorlar ama boardlarda aktif blizz rep. ler var
tık tık[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Mesaj tarihi:
yok ya, bütün gece kastım zaten. şimdi birazdan dışarı çıkcam öğlen girerim tekrardan.

level 7 olarak bıraktım. guildi falan aldım, millete isim kaptım heh[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
  • Yeni Oluştur...