fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oyuna dun başladım ama çok yabancı kaldım albiondayım şu an yardım edebilecek biri varsa çok memnun kalırım... bi de scout classında char açtım ayrıca ama daha level 1 yani...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya bnm de kablonet lag oluo ama girio oyuna gene de fakat saldırdığım herşey olduruo beni oyle bi sorun var mage flm mı açsam uzaktan anca başka turlu savaşçıya olmuo bu lagde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Nickim Trex akşamları giriyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne yazıyordum oyunda sana msg atmak için /tell miydi /send mi?[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Merrill adında bir elenmentarist açtım wizard yapcam fakat yardım gerek akşam oynayabilen arklardan yardım rica edecem trex seni arıycam akşam oyunda oğrendim nasıl arandığını...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tamam kitapçığı karıştırdım buldum saol ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Benim de oyunda ismim Eno Bu aralar pek giremiyorum. 16 sına sitemi yetiştirmem gerekiyor, yoğunum oldukça. Ama oyunda yakalarsan yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ya bağlantı düzelsin öyle oynarsın şimdi girip sıkma canını hiç zevk alamazsın.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tamam eno saol... bakıcam akşam bir daha kim var kim yok olanları nasıl bulucam peki oyunda ben o prywden kalesi civarındayım oyunda[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sen onlara mesaj atarsın şurdayım diye, onlar gelir bulur seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Saat 11den sabah 6ya kadar oynıyacam. /send Trex blabla yazman yeterli hertürlü bilgi hakkında yardım ederim eger işim yoksada yanına gelip para yardımında bulunurum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 saol o zmn 11 gibi bi çaldırırım :) bilgi flm yeterli şimdilik sanırım parayı sonra da halledebiliriz... ama bilgim yok pek oyun hakkında ne nasıl gelişir vs vs[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: fortinbras, 11 June 2003 18:23 tarihinde demiş ki: ya bnm de kablonet lag oluo ama girio oyuna gene de fakat saldırdığım herşey olduruo beni oyle bi sorun var mage flm mı açsam uzaktan anca başka turlu savaşçıya olmuo bu lagde? Üstad Scout olmak için rogue başladın. Rogue olarak oyunun başında hangi renkteki moblara saldırdıgın önemli. Sarılara saldırman büyük oranda hüsranla sonuçlanır. Maviler ideal dir. Turuncu , kırmızı ve morlara bulaşmamaya çalış. Yeşiller öldürmeye deymez. Griler zaman kaybı.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teba Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 slm fortinbras ben Teba lvl 49 cleric almanyada yasadigim icin nerdeyse butun gun oyundayim eger yarin saat 5den sonra girersen Teba ya msj at yardim ederim:)[hline]Teba ShiningEyes the Cleric Excalibur/Albion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 saol teba yrn atarım sana msg oyundan şu renk olayını tam anlamadım mavilere dalarsam oldurme şansım daha mı fazla? ben sarılara kırmızılara dalıom hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 maviler senin lvl indan 1 lvl dusuk mob lar sarilar seninle ayni lvl.. turuncular senden bir lvl yuksek. kirmizilar 2 morlar 3 ve ya daha fazla.. dusuk lvl lar icin siralama boyle. lvl 10 a kadar sarilara fazla bulasma..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oyunla gelen bi kitapçık var bilirsin. burda sordukların orda detaylı anlatılıo. hangine dalıcan hangine dalmıycan vs. onu bi güzel oku önce. sonra kafana takılanları sor burda[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Evet, öncelikle kitapcığı tam olarak oku, sonra paticik daoc sitesini vs. gerekirse yabancı siteleri oku biraz araştırma yap.. Senin işin kolaylaşır.. En azından basit bir takım kontrolleri vs. öğren daha detaylı, yorum gerektiren sorularını burada sor.. Tabii sormadan önce forumlarda bir arama yaptırmayı da unutma.. Daha önceden sormuş olduğun soru bir başkası tarafından sorulmuş olabilir, cevabını direk alabilirsin.. İyi oyunlar, kolay gelsin.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 scout olarak lag de oynamak biraz zordur :)) ama scout ender en saglam solo charlardan biridir pve ve pvp de... fakat sartlari vardir. iyi bow kullanmak dex qui yi caplemek... en iyi oklari kullanmak (cok pahalilar) turuncu cok rahat oldurursun. bufflarla kirmiziya kosarsin :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 prydwen de başladım oynamaya hibernia da baya gusel ortam flm ama excalibura doncem gene şu hatlat duzelince prydwen de daha az lag oluo daha az kişi olduu için bi de sorunsuz bağlanıo excaliburdan düşüyordum devamlı... neyse Deorwin die bi blademasterım var takılıyorum oyle bir de guild buldum... daha doğrusu onlar beni buldu şimdi group halinde takılıoruz oyle...[hline]Deorwin, Level 6 Blademaster Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar