Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Selam, HP g6 - 2305st kullanıyorum. kendinden harici 2gb ekran kartı var ama patates. zaten iyice çöp oldu makina. bi kaç guide gördüm internette herifler cd-rom u söküp yerine eGPU zımbırtısından takıyolar falan. Mümkün mü benim bu cihaza böyle bişey yapabilmem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 thunderbolt giriş varsa güzel seçenekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 o alet cagdisi abi. bizimla degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 oluyosa lenovo z510 var ona da olur mu ya ? onu da bi söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 2/4 3.2 GHz ofis işlemcisine ekran kartı taksan nolacak olm, Windows'u anca çalıştırıyordur o işlemci z510'da da bir nesil üstü 2/4 3.1 GHz'miş, gene aynı durum, hani Haswell'in IPC biraz daha yüksek de ne çekirdek ne RAM ne de clockspeed olmayınca cacık olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 çağdışı olmasa zaten niye external ekran kartı için uğraşayım oynatmıyo olm işte zaten ondan uğraşıyorum. thunderbolt yok bunda, wireless soketinden yapıyolarmış içe doğru bi yerlerden bottom case i kırarak. zaten uydurulabilirliğini teyit edebilsem ona göre koşturucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 var öyle bir şey, aliexpresste aparatları falan satılıyor ama hiç stabil değil. kaldı ki stabil olsa işlemcin bottleneck yapar %20 performansını falan alırsın hiç değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar