Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bar maliyeti ve ihtiyaçlar hakkında ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alkol izni?
devraldığınız lokantanın alkol satışı varmıydı? çevrede bu tip alkollü satış yapan başka bir yer varmı?
bunlarda önemli kriterler olabilir..[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Mesaj tarihi:
said:
Zopik, 10 Şubat 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
yaw anlatsam bilicen sanki :)
mersin'de barış parkından ilerde yat limanına doğru... gayet geniş, dediğim gibi bi çok şeye uygun, geniş ve güzel bir yer ...

Evet gerçekten o taraflarda iyi bişiy yaparsanız parayı kırarsınız...Hatta bende gelirim yazın tatile geldiimde... :)
Gerçi bizim yazlık Flamingo 2 de ama olsun uzakta olsa geliriz...
İstanbul'da Avrupa yakasından karşıya geçmek kadar bişiy uzak sayılıo Mersin'de haha[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Mesaj tarihi:
Efes Pilsen'le görüşün anlaşın. Firmayı barın iş yapacağına ikna edebilirseniz her türlü dekarosyonunu masasını sandalyesini birahisini bardağını şusunu busunu hedesini hödösünü hallediyorlar. Sizede sağa sola beğendiğiniz resimleri asmak, müzik cdsi depolamak, bara votka almak filan kalıyo sadece.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 11 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 10 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Maliyet ve ihtiyaçları karşıladıktan sonra ki sorunlar daha büyük.
Açtınız diyelim.
Bu işin mafyası var yani.

Hatta cafeden, bara gecememe nedeni de bu degil mi Aleksicim? Mafya kiziyor.

Hayır, devletten içki satma izni almak başka birşey.
Ben kıçımdan sallamıyorum burda, bar açarsanız, under protection of the (x) city mafia konumuna gelmek için belirli bir mebla ödemeniz gerekiyor bu odunlara.
Sizin tanıdığınız başka odunlar yoksa tabii hehe.[signature][hline]G3nk...
Bana stunla gelmeyin.
Mesaj tarihi:
adam gibi isine bakana mafya vs karismaz ama adam gibi degilde maska mevzulardan para kazanmanin yoluna bakarsan o zaman mafya gelir "hop kardesim bu parayi tek basina yedirirler mi lan adama?" der .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...