Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet.. Sene 1988-89 olması lazım.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Tek hatırladığım TRT de çıktığı ve 1988-89 civarında yayınlanmasıdır.bilemedin 1990.
diğer hatırladığım şeyler Yakari diye küçük bi kızılderili çocuk ve ihihaha diye bağıran bi at sesidir.

Bana yardımcı olurmusunuz.Bu anime in adı neydi nasıldı?Çok özlemiş gibiyim.
Ha bide her izlediğimde tüylerim diken diken olurdu.
Hade gençler hatırlayan vardır kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşlanmışız yahu iyice.. :)

at kişnemesini söylemesen hatırlamayacaktım vallahi ama o giriş bölümü dışında birşey anımsayamadım..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Sosyal ağlarda paylaş

peeeeeeeh deli eski anca resmini görünce hatırladım
anime değil ama hatırlarmısınız hani bi tane şerif varda kolum kadar bi bazuka taşırdı bide atı vardı hani böyle manyardı bazen metal fln olurdu ilginç ti baya şerif bişey bişeydi ama[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fiercewind, 23 May 2003 22:54 tarihinde demiş ki:
anime değil ama hatırlarmısınız hani bi tane şerif varda kolum kadar bi bazuka taşırdı bide atı vardı hani böyle manyardı bazen metal fln olurdu ilginç ti baya şerif bişey bişeydi ama[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık

o dediğin brave starr olmasın? uzay çağı western'i, süperdi o da. ayının gücünü çağırıp yumrukla patlatıyordu düşman bineklerini, kaplan gücünü çağırıp onlardan hızlı koşuyordu filan.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Sosyal ağlarda paylaş

Grudge aynen bu doğru bulmuşsun, ben ilkokul da filandım resmini görünce doğru şeyi hatırladığımı gördüm. Vay be harbi bayağı zaman geçmiş. Şimdi nerde çizgifilm bikaç tane bulmuşlar döndürüp döndürüp koyuyorlar. Nickeledeon da kiler yaramaz, fox tada çizgifilmleri tekrarlayacağız derken kronolojinin içine etmişler.
Neyse biz nostaljiye devam edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun bi bolumunu ya Milliyet Dogan Kardes in ciltlerinde okumustum, ya da bizde kitabi vardi ordan okuyup hatirlamistim. Ama kartalli bisiidi, simdi Yalova da Ceylankent de duruyor dier esyalarin yaninda.

Resimden hatirladim ben de, Yakari ismi de sonra aklima geldi :)[hline]In me forever and ever and ever forever,
Wanderlust!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 May 2003 12:07 tarihinde demiş ki:
said:
Fiercewind, 23 May 2003 22:54 tarihinde demiş ki:

o dediğin brave starr olmasın? uzay çağı western'i, süperdi o da. ayının gücünü çağırıp yumrukla patlatıyordu düşman bineklerini, kaplan gücünü çağırıp onlardan hızlı koşuyordu filan.. :)[hline]Agent Thompson: You!

zannedersem evet :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Brave star dışında birde 5 kişilik ekip vardı değişik araçları birleşir robot olurdu, o muydu yola?

Bir de Voltran vardı hatırlar mısınz?
midi girer , hay allah indiana jones midisi giriverdi :) yazmaya kalkarken.
Voltran dan sonra bu kırmalar çoğaldı zaten. Biri tuttu öbürüne yüklenelim misali.

He-Man *müziği hala aklımda heheh*, Sheira
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
he-man'in müziği süperdüper bişidir, kazaa'dan felan bulayım şimdi canım çekti. benden de eski ama abimin vaktinden kalmaydı, daha 90'ların başında gösterimden kalktı yani..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe yakari zaten 2-3 dakikalık bölümlerden oluşan bir seri idi. Heralde tüm seriyi çekmek isteseler 1 cd ya dolar ya dolmaz. Onda da at kişnemesi ve kartal çığlığından başka birşey olmaz. Ama müziği fena değildi Allah için.

Şimdiki çocuklar şanslı arkadaş. Benim 1 senede izlediğim kadar çizgi filmi 1 saatte izliyor.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

İşin komik yanı interstar adlı kanalımızın açılmasından önce TRT 1 de izlediklerimden aldığım zevki (Arkeolog dr. indy ve kıyamet tapınağı(İnidana j. and the temple of doom),Robotch,ve isimlerini hatırlayamadığım bir sürü şey....Acaba biz mi küçüktük hayalgücümüz mü büyüktü?-[hline]Baba biz Yaşlanmışız
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi türk tv kanalları .om.ok şeyler veriyor, eskiden verdikleri o zamanların en klas çizgi-filmleri ve animeleriydi. şimdi de klas çizgi-filmler ve animeler var ama nedense rtük dalgasından mıdır nedir döndüler bugs bunny'nin 100 milyonuncu tekrarına.. (onlar da süperdir ama yeter be kardeşim)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi netten çekicen abi

"iron giant" bunla başlayın geçen gün izledim aşmış bişe :)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...