_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: 2 sene önce bumerang aramıştım fellik fellik ama bulamamıştım =) lol bumerangla amerikan futbolu topunun ne benzerligi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: _ILuVaTaR_, 09 Şubat 2005 16:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 14:29 tarihinde demiş ki: 2 sene önce bumerang aramıştım fellik fellik ama bulamamıştım =) lol bumerangla amerikan futbolu topunun ne benzerligi var? Di mi? Iluvatar falan arasam daha uygun olacak, sonu uyuyor en azından =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 snıff snıff kavga kokusu alıyorum.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 adidas fln satıo :) en zından ankaradakinde görmüştüm fi tarihinde :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 alla alla iluvatarın sonunda ne varki? =P sen kenidini kaybetmişsin arkadasta bulmana yardım etsin ikinizde amacınıza ulasırsınız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Nike mağazalarında bulabilirsin.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 penth bende orjinal avustralyadan gelme bumerang var satarim istersen 100€ ehehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Popeye, 09 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki: bonepart var edit: yani nereden bulunacagını bilenler arasında anlamında lol[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 valla ben gecen yıl beylikduzu migrostan FLO dan bulbum...ordan alanılrsın beyzbol malzemeleride var orda...;)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn : [email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Popeye, 09 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki: bonepart var edit: yani nereden bulunacagını bilenler arasında anlamında lol[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Maslak boyner (ayaza işik karşisindaki) de gördüm die hatirliom ama emin değilim. Bumerang isteyen ark satimmi 4 5 sene önce pederin çocukluk kankası avustralyadan getirdi bana ama tahta üstünde resimler felen var kıyamadim atmaya hiç :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nike'ın toplarda süper ucuz, bi basketbol topu gördüm outdoor 15 ml.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bayram tatilinden soraki hafta arkadaşla gittimizde nautilustaki niketa zannersem vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 adidasın magnetic touch var onu almak istiyodum ben ama pahalıydı biraz.zaten oynicak cok yer yok outdoorda sıcılıyo topa arkta var örnek oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Popeye feci kopardı ehue[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben forgiver, 31 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: asosyal erkeğin gönlünü almanın en kolay yolu ona bir ekran kartı hediye etmektir veya memort stick filanda olabilir bütçeye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nike'ın Topları Sanırsam küçük ebat 13 milyon büyük ebat 18 milyon olması lazım. Büyük Toplar Çok çabuk patlıyo gerçek anlamda oynuycam diyosan ama yok süs yapıcam diyosan al kullan. Biz idmanlarda Nike kullanıyoruz genelde ama ayda bir top mundar oluyo genelde. Ama yok ben oynucam hemde iyi bişi olsun diyosan netten bi tane wilson sipariş ver derim 180$ falan olması lazım bi tanesinin.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: zgrw, 09 Şubat 2005 16:45 tarihinde demiş ki: adidas fln satıo :) en zından ankaradakinde görmüştüm fi tarihinde :-) adidas amerikan futbolu malzemesi falan satmıyor diye biliyorum ben ama değişmiş olabilir.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Popeye, 09 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki: bonepart var Varmı ötesi ya :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: BonePART, 11 Şubat 2005 05:43 tarihinde demiş ki: plastik cikintilar felan war bizim takımda da war 1 2 tane ole top antreman icin ama kaliteli bisi dikişli felan olur oan dikakt edin ama iste fiyat felan ucuk bu arada nike'ın bahsettiğim topları plastik :D[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar