patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 selamlar, yaklaşık 2 yıldır dalış yapıyorum, artık dalış bilgisayarına bütçe ayıracak seviyeye geldim derken 2 aydır da koşuya merak sardım, şimdi bir de nabız takibi yapma ihtiyacım doğdu. koşu olayı olmasa bir suunto d4i alıp kenara çekilecektim ama şimdi ikisini birlikte halledebileceğim bir saat var mı diye merak etmekteyim. su altında değil su üstünde HR ölçsem bana yeter, biliyorum fiyat çok başka bir noktaya gelebilir ama yine de varsa böyle bir çözüm önerisi olan varsa sevinirim. (ben sadece scubapro m2 gördüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 saatten hr ne kadar sağlıklı ölçülüyor tartışanı çok, nabız takibi başka şekilde halletsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 göğüs bandı gibi mi? onu da bir saate bağlayıp, gps, pace vs datasına ihtiyaç duyacağım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 suuntoo nun göğüsbantlı dalış ve koşuya uygun modeli vardı. Ama iyimidir bilemedim. diving için al geç koşu da nekadar kullanacaksın? dalışta daha gerekli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar